Afholdt dit næste arrangement på Restaurant Fakkelgården

Skal du eksempelvis afholde en fødselsdag, et jubilæum eller måske et bryllup, vil der på Restaurant Fakkelgården være rig mulighed for, at I som selskab kan afholde jeres arrangement i fantastiske omgivelser, hvor du og dine gæster får mulighed for at smage lækker gourmet mad i udsøgt kvalitet.

Restaurant Fakkelgården er en restaurant, hvor kvalitet sættes i højsædet, og hvor du og dine gæster vil have mulighed for at vælge og vrage blandt en lang række forskellige delikate retter, som er lavet af gode og friske råvarer.

Restaurant Fakkelgården

Velsmagende mad til både store såvel som små begivenheder

Både store såvel som små selskaber har på Restaurant Fakkelgården mulighed for at afholde deres arrangementer. I tidens løb har både store såvel som små selskaber afholdt alt lige fra konfirmationer til fødselsdage, bryllupper og meget andet på Restaurant Fakkelgården, og der vil være rig mulighed for, at I kan få skræddersyet en løsning og sammensat menu, der passer lige nøjagtig til jeres konkrete ønsker og behov. Ved at besøge Restaurant Fakkelgården har du mulighed for at stifte bekendtskab med et væld af delikate retter af høj kvalitet, og du kan desuden forvente en sublim kundeservice i forbindelse med, at jeres kommende arrangement skal afholdes netop her.

Hotel & Restaurant Fakkelgården vil nemlig stå klar til at hjælpe jer med at planlægge hele arrangementet fra start til slut, således at du og dine gæster er stensikre på at få en god oplevelse.

Se mere på virksomhedens hjemmeside i dag

Såfremt du godt kunne tænke dig at se nærmere på mulighederne for at booke en plads på Restaurant Fakkelgården, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside i dag. Her vil du blandt andet kunne læse mere omkring restauranten og ikke mindst omkring de mange forskellige spændende menuer og retter, der vil være mulighed for at få serveret i forbindelse med jeres kommende arrangement.

Hotel Des Nordens

Hos Restaurant Fakkelgården vil man som gæst kunne se frem til lækker og velsmagende mad i gode og rare omgivelser, uden en alt for formel tone.

Har du dog planer om at afholde et lidt mere formelt arrangement på Fakkelgården, hvortil der kræves en smart, ny kjole, er der naturligvis også mulighed for dette.

Afholdt dit næste arrangement på Restaurant Fakkelgården
Rul til toppen