Boligtilbehør i gave

Min niece, Louise, blev gift med sin Andreas i lørdags, og det var et meget flot bryllup, som min mand og jeg også var med til. Det var en smuk højtidelighed i kirken, og bagefter blev der holdt en lille reception, som de også havde inviteret en del lidt fjernere bekendte med til, mens det kun var familiens og de nærmeste venner, der var med til bryllupsfesten om aftenen.

Det var et fantastisk flot gavebord, der kom ud af det bryllup. Louise og Andreas har kendt hinanden i flere år, men de har kun boet sammen i kort tid før giftermålet, så de havde fyldt ønskesedlen op med mange helt almindelige husholdningsting.

Og de havde fået en masser lækkert udstyr af alle slags. Da jeg sammen med et par andre kvinder studerede gavebordet, faldt vi alle over en stor stak meget flotte håndklæder, som der var al mulig grund til at beundre. Både de store badehåndklæder og de mindre til hænderne var i det samme, tofarvede mønster, og de var utrolig lækre at røre ved.

Jeg tænkte godt nok, at håndklæder måske var en lige lovlig dagligdags ting at give i bryllupsgave, men det samme gjaldt jo en masse af de andre gaver, som blandt andet omfattede en kaffemaskine, et flot grydesæt i rustfrit stål og den slags.

Men der var ikke tvivl om, at brudeparret var glade for gaverne, for nu var de stort set forsynet med alt det boligtilbehør, de kunne få brug for i det hus, de lige har købt.

Boligtilbehør i gave
Rul til toppen