Cykelanhænger frem for bilen

Cykler er en måde at komme rundt på, som mange vælger frem for alternativer som bilen. Det er yderst praktisk med en cykel, da den ikke forurener miljøet, og har andre ulemper som en bil. Det går dog ikke lige så hurtigt som at tage bilen, men man kan tage cyklen med god samvittighed. Og den er praktisk, hvis man skal transportere ting, da man kan købe en cykelanhænger, eller en af de Christiania bikes, som er på markedet. Det er også meget lettere at komme rundt på en cykel, da man ikke bliver påvirket af trafikproblemer eller andet, som man oplever når man kører i bil.

En cykelanhænger er praktisk på mange måder – den kan blandt andet bruges til transport af ting. En cykelanhænger har meget til fælles med Christiania bikes – de er begge to meget praktiske, da de kan transportere ting, og de er meget simple at have med at gøre – det kræver ingenting, at bruge Christiania bikes, da det i bund og grund er en normal cykel, som kan bruges til transport.

Derfor kan man med fordel tage cyklen frem for bilen, når man blandt andet skal handle ind – cykler forurener ikke, ligesom biler, og det går måske ikke lige så hurtigt. Men for mange kan det godt betale sig at skifte bilen ud med cyklen, da der er mange, som ikke har særlig langt til en butik, hvor man kan handle ind.

Cykelanhænger frem for bilen
Rul til toppen