Dryp dryp – nye tagrender

Det er fedt at eje sit eget hus. Ingen tvivl om det! Men man skal huske at polstre sig lidt økonomisk, når man er husejer, for der er altid et eller andet, der skal skiftes eller repareres på et hus. Ikke mindst i det danske klima… I sidste måned var det så min tur: Jeg skulle have nye tagrender 🙁 Sådan er det jo bare, og nu gjaldt det om at finde den bedste til at lave arbejdet.

En tusindkunstner på taget – næsten da

En tusindkunstner på taget er bedre end.. Nej, jeg kan sgu ikke få den gamle talemåde til at spille her alligevel. Sagen er, at jeg fik anbefalet en gut ved navn Johnny, som driver et firma, der hedder Sjællands Ejendomsservice  – og jeg undrede mig først over anbefalingen, for hvad har ejendomsservice egentlig at gøre med tagrender? Men jeg blev klogere.

Det viste sig nemlig, at den gode mand faktisk er uddannet blikkenslager, og at han – udover at servicere ejendomme med snerydning og den slags – også udfører en række forskellige slags arbejde med tagrender. Han arbejder med en masse forskellige metoder til rensning af tagrender – og det gør han faktisk på hele Sjælland og i København.

Nå – men han kom ud og kiggede på det hele, og han gav mig en virkelig god pris på at få helt nye tagrender monteret. Men han var også så flink at gøre mig opmærksom på et andet problem.

Alger på taget

Jeg havde godt selv set det, men han påpegede, at jeg havde ganske mange alger på taget, og at det faktisk skader en hel del. Han foreslog derfor en algebehandling, og han viste mig, hvordan sådan en behandling for alger på taget fungerer på hans hjemmeside: http://sjaellands-ejendomsservice.dk/algebehandling-af-tag 

Det ville jo være dumt at sige nej, når han nu skulle i gang alligevel ikke? Så den opgave fik han sgu også!

 

Dryp dryp – nye tagrender
Rul til toppen