Erfaring med salg

Familien er aldrig begejstret, når jeg bruger en del af weekenden på arbejdet, men i den forløbne weekend sad jeg hjemme og arbejdede, og desuden havde jeg adviseret min kone og børnene i god tid om, at jeg skulle igennem en stor stak jobansøgninger i denne weekend, så der har ikke været sure miner.

Sagen er, at vi har opslået en ledig stilling i vores salgsteam, og vi har modtaget 24 ansøgninger til jobbet, så jeg nu blandt dem skulle udpege 4-5 stykker, som vi vil indkalde til samtale. Vi har søgt en medarbejder, der har nogen erfaring med telefonsalg, og jeg må tilstå, at det for mig ikke er så afgørende, hvilken uddannelse vedkommende har.

Uden salgstræning dur det ikke

I mit eget hoved forestiller jeg mig en yngre medarbejder med nogle få års erfaring fra et nogenlunde tilsvarende job. Som firmaets situation er lige nu, kan vi dårligt overkomme selv at give den pågældende den fornødne salgstræning, så det er derfor, at jeg er gået efter folk med nogle få års erfaring.

I løbet af weekenden har jeg grundigt gennemlæst alle ansøgningerne, og i første omgang pillede jeg syv ud, som kunne være interessante. Dem gennemgik jeg så igen for at komme ned på et lidt mindre finale-felt, og derefter sorterede jeg to fra, så vi skal have fem til samtale.

Og så må samtalerne afgøre, hvilken af kandidaterne jeg tror på kan bidrage til at give firmaet et mersalg, for det er jo til syvende og sidst det, det hele handler om.

De af kandidaterne, der bare ikke rigtig er klar, vil jeg nok henvise til at deltage i nogle gode foredrag om salg. Sådan nogen som disse salgsforedrag: https://birdi.dk/salgsforedrag/

 

Erfaring med salg
Rul til toppen