Fakturering gennem MobilePay er en populær løsning

Antallet af danske virksomheder, der i disse år beslutter sig for at tilbyde mulighed for betaling via MobilePay er stødt stigende. Dette gælder ikke blot i de fysiske detailforretninger. Ligeledes er der også et hav af danske webshops, der i de senere år har valgt at tage netop denne mulighed til sig.

Men ikke blot indenfor B2C-segmentet ser man en kraftig udvikling i antallet af firmaer, der tilbyder netop denne løsning. Faktisk er der også stadig flere og flere danske virksomheder, der sælger enten produkter eller serviceydelser, der vælger at tage netop denne mulighed til sig – og det kan utvivlsomt vise sig at være en rigtig god idé at overveje lige netop denne mulighed.

Ved at lade kunderne betale deres regninger ved, at I som virksomhed udsender en Mobilepay Invoice, vil det nemlig blive muligt at sikre, at man får pengene ind væsentligt hurtigere, og samtidig vil rigtig mange kunder også anse dette som værende en rigtig god service, at man har mulighed for at anvende denne nemme og praktiske betalingsløsning.

Hvordan kan man som virksomhed tilbyde denne betalingsform?

Hvis I som virksomhed gerne vil give jeres kunder muligheden for at betale gennem MobilePay, så kan det være en særdeles god idé at overveje at tage kontakt til et dansk firma som det ved navn TrueLink. Dette firma er nemlig blandt en af de danske virksomheder, der til daglig beskæftiger sig med at hjælpe virksomheder i gang med denne type af betalingsløsninger – og et firma som dette har i de senere måneder oplevet en stadig større efterspørgsel fra firmaer, der ønsker at benytte sig af netop denne fremragende mulighed.

Såfremt I som virksomhed gerne vil vide mere om muligheden for at tilbyde Mobilepay fakturering, kan I med fordel læse mere om muligheden på virksomhedens website eller tage telefonisk kontakt til virksomheden med henblik på at få skræddersyet et helt uforpligtende tilbud på en løsning, der kan efterkomme netop de konkrete behov, som I måtte have. Ønsker du at vide mere om fakturering via Mobilepay, kan du med fordel klikke her.

Fakturering gennem MobilePay er en populær løsning
Rul til toppen