Godt rengøringsfirma?

”Det er ligegyldigt, hvilket firma du finder. Vi skal bare finde et godt og professionelt firma, der kan komme her hver dag og gøre rent.” Det er min partner, der råber op. Vores sekretær har været på et sidespor. Han så, at hun sad og spillede kabale på sin pc, da han kom. Vi har ikke så meget at lave i disse dage, så jeg har ligesom overset, at hun dovner.

Find et rengøringsfirma

Men han blev helt hysterisk: ”Nu sætter du dig ned, og gør en god gerning ikke? Du ved, hvordan man bruger Google Chrome ikke? Så find lige et par lister til mig, så jeg kan kontakte dem. Googl ”rengøring Risskov” nu”. Finder du ikke et professionelt firma, så googler du: ”erhvervsrengøring Aarhus”. Der må da findes et firma derinde, der også dækker Risskov. Vi skal have løst det her nu.” Han er helt oppe at køre. ”Ja, og du har selvfølgelig bare set over med, at hun sidder der og laver ingenting. Kunne du ikke have sat hende i gang med at finde det rengøringsfirma?”

Kan ikke være alle steder på en gang

Han er sur på mig. Jeg ved, han hader at være den sure chef. Og jeg ved, at jeg burde have sat hende i gang. Havde bare glemt det. Midt i alle telefonmøderne. Vi kæmper jo en brav kamp for at få nye jobs ind i firmaet.
”Du har ret”, siger jeg. Jeg går ud og spørger vores sekretær, om hun har fundet et firma. Hun forklarer mig, at det var først, da hun fandt på at skrive ”rengøring i Aarhus” i søgefeltet, at hun fandt en masse firmaer. Hun vil ringe rundt til dem nu for at høre om priser og betingelser. Så vil hun udarbejde en liste, så vi kan kontakte nogle få af dem. Og så kan vi selv vælge, hvem vi vil kontakte. Ok. Hun er godt i gang.

Godt rengøringsfirma?
Rul til toppen