Godt tilbud i Køge

Vi fik nye naboer for få måneder siden, og jeg skal da lige love for, at det er et par aktive yngre mennesker. Nabohuset er en lidt ældre villa, der har været noget forsømt de senere år, så vores nye naboer fik huset forholdsvis billigt, men der er nu også en hel del forbedringer at bruge penge på. Og de har visse krav – de kære mennesker. For eksempel kræver de, at alle nye vinduer og døre skal være danske! Egentlig er det jo en ret fed holdning, ikke?

Starten var dog nyt køkken

Allerede lige efter, at de var flyttet ind, monterede de selv et nyt køkken, ligesom de lagde nye trægulve i de fleste af husets rum. Nu er det sommer, og nu er turen kommet til husets vinduer, som bestemt også trængte til udskiftning. I går kom en lastbil og læssede et stort antal vinduer af i indkørslen til deres hus, og min nabo fortalte kort efter, at han var faldet over et godt tilbud på Rationel vinduer i Køge – her: http://www.skift-vinduer.dk/rationel-vinduer , hvor vi bor, og nu ville han og konen selv gå i gang med at montere dem.

Jeg kiggede lidt på de pænt indpakkede vinduer og bemærkede, at det da var noget af en opgave selv at montere sådan nogle vinduer.

Det er ikke noget problem, for jeg har tidligere været med til at isætte masser af vinduer i København, hvor vi kommer fra, men nu arbejder jeg ikke som tømrer mere. Han fortalte, at han i en årrække havde arbejdet som tømrer, og at han i sin karriere havde monteret i hvert fald flere end 1000 nye vinduer på Sjælland, så med konens hjælp kunne han sagtens klare udskiftningen i løbet af en weekend.

Danske vinduer er verdens bedste

Han fortalte mig også, at det er almindeligt anerkendt, at danske vinduer de bedste i verden. Dels er kvaliteten helt i top, og dels er der generel konsensus om, at de er de mest energivenlige, der findes. Jo egentlig ganske naturligt, når man tager de danske energipriser og vejret i betragtning…

Udover Rationel, som alle vist kender, er der jo også de mindst lige så kendte Velfac Vinduer.

Endelig nævnte han KPK Vinduer og Outrup Vinduer som meget anerkendte inden for både døre og vinduer. Det kan vi jo egentlig godt være stolte af i Danmark, ikke?

 

Godt tilbud i Køge
Rul til toppen