Grafisk design der giver resultater for DIN virksomhed

Vil du opnå optimale resultater på bundlinjen i din virksomhed? Så overvej hvad det rette grafiske design betyder – og lad Thomaskristensen.com hjælpe jer med den grafiske profil.

Vi er et grafisk bureau med stor erfaring inden for design til web og tryk.

Om I er en lille virksomhed, der skal have nye logo og visitkort eller en jeres behov er mere omfattende – lad os tage en snak og finde den rette løsning på netop jeres behov for grafisk design, uanset om jeres virksomhed ligger i Århus eller Bangkok.

Som en mindre grafisk virksomhed, med ejeren Thomas Kristensen bag roret siden opstarten i 2008, har vi et tæt samarbejde med dygtige freelancere om udvikling af hjemmesider og søgemaskineoptimering/SEO. Vi er skarpe på design af logoer, som er et helt afgørende element for hvordan nye og eksisterende kunder opfatter jeres virksomhed. Jeres grafiske identitet på web og tryk skal være letgenkendelig og iøjnefaldende og ikke mindst i et langstidholdbart design.

Selvom meget i dag foregår på nettet, betyder det ikke at tiden for tryksager er forpasset. Med en værktøjskasse fyldt med mere end 20 års erfaring fra den grafiske branche i Århus, kan vi tilbyde grafisk design og udvikling af alle slags tryksager – lige fra visitkort over flyers og emballage til store varekataloger – og alt derimellem. Vi laver masser af hjemmesider, webshops og online markedsføring, men den fysiske kvalitet af en smuk tryksag, som man ikke behøver en skærm for at se, kan være meget effektiv. Duften, følelsen af materialiet, vægten, trykfarvens og lakkens glans – vi ELSKER en flot tryksag!

Lad os tage en snak om, hvordan vi her i Århus kan udvikle grafisk design til jeres virksomhed. Klik her for at se mere.

Grafisk design der giver resultater for DIN virksomhed
Rul til toppen