Hav styr på basis garderoben

Det bedste moderåd jeg nogensinde har fået er – hav styr på din basis garderoben. For dem, der ikke ved, hvad der menes med basis garderobe, så tænkes der helt basalt på en lille række af stykker tøj, der kan kombineres på alle leder og kanter. Det vil sige for eksempel tre par bukser og fem bluser eller toppe, der passer sammen lige meget hvilken top og hvilken bukser man kombinerer. Det er et simpelt system, der ikke fejler, for man oplever nærmest aldrig, at alle stykker basistøj er til vask på samme tid.

På den måde behøver man aldrig stå i tøjkrise, når man har rigtigt travlt om morgenen. På morgener, hvor man har god tid, kan man til gengæld bruge tid på at sammensætte nye sæt tøj eller opgradere ældre sæt tøj med nye accessories.

Det bedste stykke basistøj for en pige er efter min mening en helt almindelig sort top. Den kan bruges sammen med alle typer af bukser. På varme dage kan man bruge dem sort top med bare arme, mens en cardigan er oplagt på kolde dage, for alle farver cardigans kan bruges sammen med en sort top.

Sværere behøver det faktisk ikke at være, hvis du gerne vil have en garderobe, der altid er veludstyret.

Hav styr på basis garderoben
Rul til toppen