Italienske mobilhomes

”Hvad nu, mor?” Det er min søn, som spørger, hvad jeg laver. Jeg sidder nemlig ved min desktop og kigger på forskellige sites, der tilbyder rejser til udlandet. Jeg fortæller min 13 årige søn, at jeg er ved at lægge planer for vores sommerferie. Det ser nemlig ud til, at vi endeligt kan komme afsted på ferie her i den kommende sommer. Og det er noget, vi rigtigt gerne vil. Der er flere af mine kollegaer, som allerede har lagt sig fast på, hvor de vil tage han, lige så snart de får lov til at rejse. Én af dem vil til Korfu. Han er meget interesseret i historie – og han er meget ’royal’ – og da han hørte, at Prins Phillip, som døde for få dage siden, var født der, besluttede, at han gerne vil udforske den ø. Spændende idé. En anden erklærede, at hun bare vil til Sydspanien og ligge på stranden i en uge. Blive skoldet og nyde kolde drinks. Jeg kan godt forstå hende. Det der med sol, strand og sommervarme.

Dansk Bilferie

Her i familien er vi ikke så meget for at skulle ud at flyve. Vi kan godt lide at tage på bilferie og vi bestiller altid via https://www.alltime-travel.dk/. Det er også grunden til, at jeg altid tager al den ferie, jeg kan få i sommerperioden, fordi vi er som regel afsted i 4 uger. Det er også mig, der planlægger vores ferie. Min mand har ikke tid. Han tager ferie i de uger, hvor jeg har ferie, og så er han med på alt, hvad jeg har planlagt. En nem og sød mand. Vores to sønner er også helt med på det. Det keder dem lidt, når vi kører de lange strækninger. Men vi er to voksne med kørekort, så vi kan køre lange afstande i et stræk. Heldigvis. Ellers ville der være for meget logistik at skulle få på plads.

Gode rejsemål

Så jeg er ved at se, hvad der findes af gode og smukke steder. Vi vil jo gerne opleve noget, når vi endelig er ankommet til vores destination. Både noget natur, noget historie og dagligliv. Ja, du ved, sådan leve lidt som de lokale. Det er grunden til, at vi tager på de lange ferier – tidsmæssigt.

Der er bare en lille forskel i år. Jeg har jo ikke arbejdet så meget, som jeg plejer i det seneste år. Der har været perioder, hvor virksomheden har været lukket ned. Det er et under, at den i det hele taget har overlevet. Men vi er tilbage og i fuldt sving igen. Herligt.

Leje mobilhome i Italien

Det betyder dog, at vi ikke får råd til at leje os ind i en lejlighed i en hel måned. Men det betyder ikke, at vi ikke kan komme afsted. Jeg har nemlig fundet en god løsning. Den hedder, at vi lejer et mobilhome i Italien. Det er billigere end en lejlighed, men tilbyder nogenlunde de samme fordele: Fast tag over hovedet, køkken og bad. Den tilbyder dog ikke altid WiFi, men det tror jeg, vi kan klare via vores mobile telefoner.

Italienske mobilhomes
Rul til toppen