Kronprinsesse Mary babytøj

Mit store idol er Kronprinsesse Mary. Hun er klog og smuk og er guld værd for det danske kongehus.  Kronprinsessen  har, fraset de kongelige pligter, mange sunde interesser. Hun passer på sig selv, lever sundt og dyrker masser af motion. Samtidig er hun er en god mor for sine to børn.

En af Kronprinsesse Marys passioner er mode,  hun har gjort en stor indsats for danske designere og er  kompetent ud i den verden. Når man er så smuk og velskabt som Kronprinsessen, er det ingen kunst at se godt ud, også med morgenhår!

Kronprinsessens to småbørn er, i hvert fald når vi ser dem på TV eller i bladene, altid klædt stilfuldt på. Ikke at deres påklædning er prangende, men den er praktisk og klædelig.

Dette er igen et billede af Kronprinsesse Marys forstand på og interesse i tøj og dets  anvendelse, så hun forstår sig også på babytøj og børnetøj og ikke mindst på børnesko, har jeg bemærket.

Nu kan man selvfølgelig påstå, at kronprinsessen har rigtig gode muligheder, både hvad angår økonomien til børnetøjet, men også  muligheden for råd og vejledning i forhold til hvilket børnetøj, der er bedst for børnene med hensyn til kvalitet og stil. Og jeg har en lumsk mistanke om, at hun sagtens kan finde på at købe for eksempel flyverdragter online 😉 Og hvorfor ikke – man kan jo nemt finde det bedste indenfor for eksempel flyverdragt til børn på nettet!

Men jeg tror, Kronprinsesse Mary handler fuldstændigt på egen hånd, hun har blik for, hvilket babytøj og børnetøj der passer til børnenes aktiviteter, og jeg er overbevist om, at hun med hensyn til børnesko er meget kritisk. Jeg tror, hun vælger børnesko ud fra en ergonomisk betragtning og ikke ud fra  det smarte look.

Kronprinsesse Mary babytøj
Rul til toppen