Motherhood til baby

Der var et nyt opslag på tavlen henne i Brugsen i dag, som fangede min interesse. Opslaget fortalte, at der på det nye asylcenter, som vi har fået her i vores lille by, bor ikke færre end seks yngre kvinder, der er højgravide, og opslaget, der var underskrevet af asylcentrets leder, opfordrede byens beboere til at donere alle former for babyudstyr til de gravide kvinder.

Jeg kunne godt lide tanken om, at man på centret vil indsamle tøj og andet udstyr til babyer, for vi er nok en hel del familier, der har sådan noget liggende, fordi vores børn er vokset fra det, og fordi vi ikke planlægger at få flere børn.

For mit eget vedkommende er det sådan, at jeg har en del af den slags i et par kasser oppe på loftet, hvor de har stået i nogle år og bare samlet støv. Udover kasserne med blandt andet en masse babytøj har jeg også en babyseng, som begge mine børn har brugt. Den er faktisk så god som ny, så den håber jeg da, at de kan få gavn af på centeret.

Da jeg kom hjem fra mit indkøb i Brugsen, valgte jeg at klatre ad stigen op på loftet for at hente kasserne og babysengen ned. Det var en smule nostalgisk at gennemgå kassernes indhold, og jeg glædede mig over, at de nye babyer hos flygtningene nu kan få gavn af det. Det gælder ikke mindst det Motherhood baby udstyr, som jeg i sin tid købte i dyre domme.

Motherhood til baby
Rul til toppen