Muldjord

Det var et uheld, der var til at grine højt over, som vi oplevede her på vores villavej forleden dag. Vi er for nylig flyttet ind i vores hus i et meget nyt boligområde, hvor der endnu ikke er bygget på alle grundene. Uheldet bestod i, at ejerne af to byggegrunde, hvor husene er tæt på at være færdige, begge havde bestilt en leverance fra det samme vognmandsfirma.

Der skete så bare det, at chaufføren kom til at bytte om på leverancerne, og det duede ikke rigtigt, for den ene havde bestilt et læs muldjord, som han ville have fordelt ud på grunden, fordi jorden i en del af vores område er meget leret og ikke så velegnet til at anlægge en have.

Ejeren af den anden byggegrund havde egentlig samme formål med sin leverance, men han havde ladet sig fortælle, at han kunne gøre jorden meget bedre især til anlæggelse af græsplæne ved at få kørt et læs drænsand på, som så skal blandes ned i den lerede jord.

Vognmandsfirmaet måtte selvfølgelig få klaret problemet med de forbyttede leverancer, så der blev sendt en gummiged ud til at flytte bunkerne, og det tog faktisk forbavsende kort tid for den store maskine at klare det job.

Selv er vi mere heldige, for vores grund ligger i den del af udstykningen, hvor vi faktisk har en ganske god jord, så der ikke er noget behov for jordforbedring. Vi er også tidsmæssigt noget længere fremme, så vores græsplæne allerede er begyndt at skyde op.

Muldjord
Rul til toppen