Ny BH?

Min mand var med mig på shopping, da jeg skulle ud at købe en ny kjole, som jeg skal bruge til festen i anledning af, at min storesøster fylder 40 år om et par uger. Det er et særsyn, at han tager med mig på tøjindkøb, men han skulle selv have en ny, hvid skjorte, så vi aftalte at tage ind til byen sammen og få overstået begge indkøb.

I kjoleforretningen var det min mand, der faldt for en flot, stropløs kjole, som han var meget overbevist om vil være det helt rigtige til mig. Jeg har aldrig tidligere gået i en stropløs kjole, men jeg gik dog med til at prøve den, og den sad faktisk perfekt på mig, så min mand fik sin vilje.

Der var bare den lille hage ved det, at jeg ikke har en stropløs BH, og det er man altså nødt til, hvis man vil have en stropløs kjole på, ellers ser det helt fjollet ud. Det gav ekspeditricen mig ret i, så da jeg efter købet af kjolen sagde til min mand, at så måtte vi også en tur forbi den lingeri shop, hvor jeg normalt handler, for at få købt en BH uden stropper.

Så inden vi skulle have købt den nye skjorte til min mand, gik han med for at få købt min nye BH. Han kender udmærket den pågældende butik, for som så mange andre mænd har han normalt svært ved at finde på en julegave til mig, og så ender det meget tit med et eller andet stykke fransk lingeri, som jeg så kan finde under juletræet. Derfor har han været i butikken flere gange før.

Så han var vældig kry, da vi kom ind i butikken, og da det blev vores tur til at blive ekspederet, tog han straks ordet og bekendtgjorde, at vi skulle have en stropløs BH i størrelse 38 med en D-skål. Ekspeditricen kiggede anerkendende på ham og derefter på mig, hvorefter hun bemærkede, at det da vist også ville være den rigtige størrelse.

Jeg blev præsenteret for forskellige muligheder, og min mand og jeg var enige om, at det skulle være en BH fra Escora, selv om det er et mærke, jeg ikke har brugt før. Ekspeditricen opfordrede mig til at prøve den, for når der er tale om en stropløs BH, er det altså vigtigt, at den sidder helt perfekt, sagde hun.

Så jeg gik i prøverummet og kunnet hurtigt konstatere, at den rent faktisk passede mig helt perfekt. Da jeg kom ud fra prøverummet igen, stod min mand og talte med en af mine kolleger og hendes mand, som i mellemtiden var kommet ind i forretningen. Det viste sig, at hun var ude for at købe en ny bikini, som hun skal have med på deres ferie i Tyrkiet om godt en uge.

Men vi afsluttede nu hurtigt samtalen, for vi skulle jo også nå at få købt en ny skjorte til min mand inden lukketid. Nu glæder jeg mig til at føre mig frem til min søsters fødselsdag.

Ny BH?
Rul til toppen