Opgave gav flere kunder

Det har faktisk i flere år været et problem for mig med telefonpasning, for der kommer mange opkald til mit lille malerfirma, fordi jeg som mester er nødt til selv at deltage i malerarbejdet i forbindelse med de entrepriser, vi indgår. Og min kone har sit eget job, så hende kan jeg heller ikke trække på indenfor almindelig arbejdstid.

Løsningen kom med Topcall

Men så kom løsningen pludselig. Jeg fik en opgave med malerarbejdet i nogle nyindrettede kontorlokaler, og det viste sig, at lokalerne skulle bruges af et callcenter, der netop lever af at modtage opkald til sådan nogle som mig.

Jeg har selv regnet på, hvor meget mere effektiv, jeg kan være, hvis jeg ikke hele tiden bliver forstyrret af mobiltelefonen, og min konklusion er, at det bestemt ikke er småpenge, jeg kan tjene hjem, hvis jeg kan koncentrere mig om malerarbejdet og glemme alt om telefonen.

Hvad kunne det mon koste?

Så da vi var færdige med malerarbejdet i det nye callcenter, kontaktede jeg den daglige leder af stedet for at høre, hvad det vil koste at hyre dem til at passe min firmatelefon og tage mod besked fra mine kunder.

Da jeg fik priserne på de forskellige grader af service, var jeg straks klar over, at det ville være en god forretning for mig at betale mig fra den nødvendige telefonpasning, for priserne var betydeligt under det, jeg havde regnet mig frem til, at jeg kunne tjene mere ved ikke løbende at skulle besvare telefonopkald. Så jeg tøvede ikke med at indgå en aftale med callcenteret.

Jeg kan da kun anbefale alle mindre håndværksfirmaer (og sikkert også mange andre brancher) at komme i gang med telefonpasning med Topcall.

Hvad laver et callcenter?

Et indgående call center er en type kundeserviceafdeling, der fokuserer på at besvare opkald fra kunder, der ringer ind for at stille spørgsmål, få hjælp eller løse problemer. I et indgående call center er det typisk virksomheden eller organisationen selv, der modtager opkaldene fra kunderne.

Formålet med et indgående call center er at levere en effektiv og positiv kundeoplevelse. Når kunderne ringer ind, forventer de at få hurtige og præcise svar på deres spørgsmål eller hjælp til at løse deres problemer. Derfor er det afgørende for et indgående call center at have veluddannede kundeservicemedarbejdere, der er i stand til at kommunikere klart og venligt.

Kundeservicemedarbejderne i et indgående call center skal være velinformerede om virksomhedens produkter eller tjenester for at kunne yde den bedst mulige assistance. De skal også være trænet i at håndtere forskellige situationer, herunder klager, tekniske problemer og generelle forespørgsler.

Når et indgående call center fungerer effektivt, kan det have mange fordele for virksomheden. Det kan bidrage til at opbygge en stærkere relation til kunderne, øge kundetilfredsheden og forbedre virksomhedens omdømme. Samtidig kan det også være en kilde til værdifuld feedback, som virksomheden kan bruge til at forbedre sine produkter eller tjenester.

Alt i alt spiller et indgående call center en vigtig rolle i at opretholde en god kundeservice og sikre, at kunderne føler sig værdsatte og godt betjent, når de henvender sig til virksomheden via telefonopkald.

Opgave gav flere kunder
Rul til toppen