Udstyr til charterrejsen

silhouette of person standing in front of glass while taking photo of plane

Børnenes sommerferie er ved at nå til enden. De – børnene – er ved at blive sure og tvære over, at de ikke har været på ferie. Det er sådan set sandt nok, at I ikke har været afsted. Men det, som børnene ikke ved, er, at du faktisk har kigget på afbudsrejser i de sidste par aftener. Sådan helt i hemmelighed efter at børnene blev beordret i seng. Hidtil har du forklaret børnene, at der ikke er penge til at I kan komme på den charterrejse, sådan som I ellers plejer. Det går ikke så godt for dit firma. Økonomien er stram.

En afbudsrejse er billigere

Men nu har du faktisk fundet en afbudsrejse hos Rejsepriser, der minder meget om de charterrejser, I ellers har været på. Det er sådan en all inklusive rejse. I får både flybilletter, hotelværelser med morgenbuffet og en valgfri udflugt til en af seværdighederne med i prisen for afbudsrejsen. Du har derfor bestilt rejsen og du er så klar til at fortælle resten af familien, at I alligevel kommer på ferie i år. Det bliver godt nok ikke sådan en eksotisk rejse til et eller andet sted i det sydlige Asien. Nej det bliver til Sydeuropa – men det er vel også godt nok, ikke? Det skal det være. Du knokler med din virksomhed for at skaffe føde på bordet til hele familien. Så der må ikke være nogen sure miner.

Forskelligt rejseudstyr som kufferter m.m.

Hvordan skal du fortælle dine forkælede børn det? Bliver det noget med, at du må afgive løfter om at købe rejseudstyr til dem, som de egentlig ikke har brug for – men som du faktisk også selv kunne lide at eje? Fx sådan en nakkepude. Den vil sikkert være rar at have med sig, når du rejser med tog eller skal flyve til Tyskland eller Frankrig på dine forretningsrejser. Det er noget, du lige skal overveje, inden du åbner munden i aften under middagen. Din hustru ved godt, at I skal afsted. Hun vil være en god støtte – det er hun jo altid i den slags situationer.

Du er glad for at du fandt på at søge efter billige rejser og blev henvist til et rejsebureau, der havde en lang liste over afbudsrejser.

Afsted om en uge

I skal afsted om en uge. Og I skal være væk i præcist en uge. Det bliver dejligt. Du ved nemlig, at du kan forlade virksomheden med god samvittighed. Din partner i virksomheden vil tage sig af alt, hvad der skal passes. Og fordi det er sommer, så er der såmænd ikke så meget at skulle passe. Der vil være nogle personalemøder. Der vil være nogle mails, som skal besvares. Men generelt vil der ikke være så meget arbejde. Du har samvittigheden i orden. Har sørget for at briefe alle om, at du er væk på ferie i en uge. Dybt inde i din sjæl er du glad. Du viser det bare ikke. Børnene skal ikke vide, at du har en overraskelse til dem. De får først at vide, at de skal på charterrejse til Sydeuropa i aften. Du håber, at de bliver glade.

Udstyr til charterrejsen
Rul til toppen