Rejsejob på Hawaii

Mange af mine veninder er nok en smule misundelige på mig, efter at jeg skiftede job for en måneds tid siden. I nogle år forinden var jeg guide på forskellige feriesteder i Grækenland, og jeg avancerede til at blive den ansvarlige leder på et par af destinationerne. Men efterhånden gik der for meget rutine i arbejdet, så jeg begyndte at se mig om efter noget mere udfordrende andre steder i rejsebranchen. Jeg hørte om et mindre bureau, som har specialiseret sig i rejser til USA, og som efter sigende stod og manglede en erfaren rejseleder til færdigpakkede Hawaii rejser.

Det lød ualmindeligt spændende, så jeg valgte at kontakte bureauet for at få bekræftet, at de havde den ledige stilling.

Det havde de, og jeg blev bedt om at komme ind til en samtale med indehaveren af bureauet. Her fremlagde jeg mit CV, som viser en ganske bred erfaring i branchen. Indehaveren var tilfreds med mit hidtidige forløb, og han afslørede bramfrit, at han havde indhentet oplysninger om mig, og dem var han godt tilfredse med.

Min eneste mangel var tilsyneladende, at jeg ikke på forhånd havde noget kendskab til Hawaii, men indehaveren erkendte, at han skulle være ualmindeligt heldig for at finde en anden kandidat, der havde et sådant kendskab.

Så jeg fik jobbet, og i morgen skal jeg af sted på den første af en forhåbentlig lang række rejser til Hawaii. Jeg har forberedt mig ved at læse alt, hvad jeg kunne få fat i, om den eksotiske østat. Og jeg kan på forhånd sige, at det ser ualmindeligt lækkert ud.

I øvrigt er der rigtig mange, der rejser til Hawaii for at blive gift der – eller for at holde bryllupsrejse på Hawaii. Og hvem har ikke lyst at tage en bryllupsrejse til Waikiki Beach for eksempel? Hawaii er genialt til bryllupsrejser: https://nicksamerika.dk/rejsetilbud/bryllupsrejse/

Sådan blev det – og trods vulkanudbrud er Hawaii simpelthen et paradis.

 

Artikel tags:

  • rejsejob
Rejsejob på Hawaii
Rul til toppen