Sådan vælger du den rigtige penisring

En penisring er en ring, der sættes ved roden af ens penis, hvor den er behjælpelig med at holde blodet i penis i længere tid. En penisring giver derfor en mere fyldig og hård erektion. Samtidig er det et stykke sexlegetøj i blandt mænd, der giver mulighed for at holde længere. Det kan derfor være en god idé at bruge en penisring, hvis du er en af de mænd, der lider af for tidlig sædafgang.

Selve penisringen fungerer på denne måde, at den strammer omkring penis og derfor skal en penisring til en mands penis, hverken være for stor eller for lille. Er penisringen for stor, vil den ingen effekt have på mandens erektion og ligeledes hvis den er for lille og sidder alt for stramt, vil det gøre oplevelsen ubehagelig.
I dag findes der penis ringe i både meget fleksible og hårde materialer. Om du vælger den ene eller anden type af penis ring, skal du selvfølgelig vælge den du foretrækker og den der passer bedst til dig.
Du skal være opmærksom på, at vælger du en penisring i et hårdt materiale, er det vigtigt, at du finder en i den rette størrelse, da oplevelsen ellers kan være ubehagelig.

Typer af penisringe
Helt overordnet set findes der tre forskellige typer af penis ringe på markedet, som du frit kan vælge imellem.
Der findes en klassisk og enkelt penisring uden en vibrator, som oftest er den mænd, vælger at starte med, da den er enkelt og ikke avanceret på nogen måde.
Derudover findes der også penis ringe med en vibrator, der kan være til glæde for både dig og din partner under et samleje.
Den sidste type af penis ringe er en ring, der både sætte som mandens penis og hans pung. Disse penis ringe, som både sættes på mandens penis og hans pung, vil være egnet til dem, der i forvejen har erfaring med andre penis ringe og hvordan de bruges.
Alle tre ting kan købes på denne webshop.

Hvilken størrelse?
Den nemmeste måde du selv finder den rette størrelse af en penis ring til dig, er hvis du bruger et målebånd og måler omkredsen af roden af din penis, når den er helt stiv. Penis ringen skal være i en størrelse, således at den sidder tilpas stram til at det stadig føles behageligt og ikke gør ondt.
Er du til en ring, der både kan bruges omkring roden af din penis samt din pung, måler du i stedet både din penis og din pung, så du finder den rette størrelse til dig.
Det tal du måler dig frem til, vil du skulle dividere med 3,14, så du får den præcis diameter og dermed kan sammenligne din størrelse med forskellige penis ringe.

Ofte står størrelsen på en penis ring skrevet med en konkret diameter under detaljerne af den enkelte ring og derfor er det godt, at kende til sin egen størrelse i diameter.
Oplever du gener i forbindelse med brugen af din penis ring under f.eks. et samleje, er det vigtigt at du omgående og hurtigt fjerner penis ringen fra din penis, da ringen så ikke har den rette størrelse.

Sådan vælger du den rigtige penisring
Rul til toppen