Smykkerne i livets minder

Det er sjovt at tænke på, hvor meget smykker minder dig om begivenhederne i dit liv. Og også minder dig om de mennesker, du måske har fået dem fra. Hvis jeg skal starte med mig selv, har jeg en lille fin sølvske med dekorationer, som min mor har madet mig med. Jeg har min første sko, som min mor har forsølvet. Jeg har det lille guldkors, som jeg blev døbt med og et fint lille armbånd med lyserøde sten, som jeg også havde på til min dåb. Jeg har en fin ring, som jeg fik at mine forældre, da jeg blev student, et emblem jeg fik af en veninde og så videre og så videre. Jeg er sikker på, at du også har sådanne minder i form af smykker fra dit liv.

 

Når jeg tænker tilbage på det, giver det mig lyst til næste gang, der er en særlig lejlighed, at give et smykke eller et ur. Jeg fik fornyligt et flot armbånd fra min mand fra Georg Jensen smykker, og det betyder alt for mig.

 

Det er også populært at give ure til en særlig lejlighed. Du har jo nok hørt om, at man får et guldur efter lang og tro tjeneste i et job. Konfirmander får i stor stil ure, når de bliver konfirmeret. Det store hit i år har igen været ure fra Daniel Wellington ure. Og dem kan man købe lige her: https://brodersenkobborg.dk/produkter/105-daniel-wellington-ur-og-rem/ Min nevø fik et ur fra sine forældre, og jeg er sikker på, at han senere altid vil tænke tilbage på, at han fik det fra hans forældre til konfirmationen.

 

Smykker behøver slet ikke at være så dyre. Skal du for eksempel til en venindes fødselsdag, kan du sagtens finde et par øreringe i sterling sølv til en fornuftig pris, og hun har hermed et minde for livet.

 

Jeg tror, at en af de fineste gaver, jeg har fået nogensinde, var, da min gamle kæreste gik på jagt efter Certina ure online – og købte det smukkeste ur til min fra for mig

Smykkerne i livets minder
Rul til toppen