Solbriller for et syns skyld

Online lån hos Lånbank

Solbriller er et stærkt “værktøj” til at signalere stil med – og for nogle er de også et middel til at antage et sejt look. For andre igen er de en fremragende måde at undgå at se andre mennesker i øjnene. Men solbriller er faktisk meget mere end det, for de er en væsentlig beskyttelse af dine øjne mod skadelige UV stråler. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du benytter solbriller af en ordentlig kvalitet.

Solbriller på løjperne

Vi har alle set , hvordan især “smart-i-en-fart” typer i det sydlige Europa går med solbriller selv om aftenen – og sågar inden døre. Udover at se tåbeligt ud er det faktisk en skidt ting for synet, for øjnene bliver ganske forfærdeligt lysfølsomme af det ved overdreven brug. Lad os derfor være enige om, at solbriller kun er til udendørs brug samt naturligvis ved bilkørsel og motorcykelkørsel.

Til gengæld er det i den grad vigtigt at have gode solbriller på, hvis man er på skiferie! Al den hvide sne giver så meget genskin fra solen, at øjnene reelt kan beskadiges, hvis man ikke beskytter dem. Og mange danskere tager på skiferie i 2018 – faktisk er det en ferieform i kontinuerlig vækst!

Gode og ordentlige solbriller har også splintfrie glas, så en evt. ulykke ikke forværres af splinter i øjnene. Og de skal også gerne være polariserende, så genskin og “skævt lys” samt refleksioner minimeres mest muligt. Når du skal købe nye solbriller, kan du selvfølgelig gå all-in og købe de vildeste mærkevarer til mange tusinde kroner. Og gør det blot – medmindre du er en af dem, der konstant forlægger solbrillerne eller sætter dig på dem. Er du det, er det meget smartere at gå lidt ned i stil – men stadig fastholde den gode kvalitet i glassene.

God fornøjelse i solen – og husk, at solbriller også er et must på løjperne, hvis du skal på skiferie til jul 😉

Solbriller for et syns skyld
Rul til toppen