Spille på Oddset

En gang imellem falder det mig ind, at jeg skal købe en lottokupon, og så sker det stort set altid i en kiosk, jeg kommer forbi på vej hjem fra arbejde. Men det er nu ikke så tit, det sker, for jeg er vist ikke ligefrem det, man kalder en spillefugl, men jeg kan fra tid til anden godt lide spændingen ved at spille beskedent, selv om jeg aldrig har vundet andet end den laveste gevinst. Nå ja – jeg er jo også ret pjattet med de der gratis spillemaskiner online – men der kan man jo ikke vinde penge 🙂

I går var jeg igen inde i den kiosk, og som så mange gange før stod der et par mænd og udfyldte nogle kuponer. Jeg blev nysgerrig og spurgte dem, hvad det gik ud på, og jeg fik at vide, at de spillede på Oddset, og at det var fodboldkampe, de spillede på.

Jeg måtte indrømme, at jeg ikke helt vidste, hvordan man gør den slags, og den ene af mændene var meget imødekommende og forklarede mig, at det går ud på at vælge nogle bestemte fodboldkampe, man vil spille på. Både Danske Spil og andre spiludbydere fastsætter nogle odds på fodbold, og hvis oddsene på en bestemt kamp for eksempel er 3,0 for en sejr til hjemmeholdet, så får man sine penge tre gange igen, hvis hjemmeholdet vinder.

Det skulle du faktisk prøve, anbefalede han mig, men du kan også vælge at spille på computeren, så du ikke behøver udfylde en kupon på papir. Selv spiller jeg jævnligt hos Danske Spil online, hvis jeg ikke lige synes, jeg har haft tid til at gå i kiosken, fortalte han.

Spil er sjovt med måde

Som med alt andet fra den skuffe skal man spille med måde. Der er desværre en del, der ikke kan finde ud af det, og så ender det i problemer. Men for langt de fleste af os er spil online og offline jo bare en sjov hobby, der endda kan kaste helt pæne gevinster af sig i ny og næ 🙂

Spille på Oddset
Rul til toppen