Store T-shirts med tryk

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg fandt ud af, at der er en pæn efterspørgsel på individuelle produkter, som relaterer sig til sportsverdenen. Jeg driver en mindre sportsforretning her i byen, og i årenes løb har det vist sig, at sportstøj udgør en stadigt stigende del af omsætningen.

Et eksempel på de individuelle ønsker oplevede jeg så sent som i går, da en meget stor mand kom ind i butikken og spurgte, om jeg kunne levere T-shirts med tryk i store størrelser. Jeg kiggede på ham en ekstra gang og spurgte, om der var tale om størrelser, han selv kunne passe, og det bekræftede han.

Jeg kom i tanker om, at jeg tidligere har brugt et firma med speciale i meget stort tøj som leverandør. Det var for et par vintre siden, da jeg fik en forespørgsel på skibukser i store størrelser, og jeg havde faktisk en del besvær med at finde frem til den pågældende leverandør, for det er ikke så tit, at jeg støder på en forespørgsel på tøj til de helt store mænd.

Det med at få lavet tryk efter en kundes eget ønske er ikke noget problem, for det kan de fleste af mine leverandører klare, men jeg var klar over, at jeg skulle have kontakt med den fabrik, som klarede opgaven med skibukserne, for at finde frem til så store T-shirts, som der her var tale om.

Et telefonopkald klarede sagen hurtigt, og min kunde bestilte ikke mindre end 16 T-shirts i størrelse 8XL.

Store T-shirts med tryk
Rul til toppen