Valg af stennedlægningsfræser – Sådan vælger du den rette

Står du foran en større såningsopgave, og overvejer du at investere i en stennedlægningsfræser, der kan gøre opgaven lettere? Så kan du i denne guide finde et par gode råd omkring, hvad der er værd at overveje for at vælge netop den stennedlægningsfræser, der passer bedst til dine behov.

Med en stennedlægningsfræser er det nemt at forberede et areal til såning af græs. Maskinen klargør jorden, og knivene på maskinen sørger for at begrave sten og andre genstande, så de ikke kommer til at ligge i toppen af din nye græsplæne. Når du skal vælge stennedlægningsfræser, skal du tænke over, hvor stor en maskine du har behov for. Undersøg derfor hvor stort et område maskinen skal behandle, og kontakt gerne en forhandler, der har viden omkring produktet, så du kan få vejledning og anbefalinger om valg af maskine fra ham.

Overvej hvilken type af maskine og kvalitet

Når du skal købe en stennedlægningsfræser, er det en god idé at gå efter en kvalitetsmaskine. Kvalitet giver en bedre oplevelse med anvendelsen af produktet og med de bedste maskiner, behøver du kun at køre over jorden én gang, før den er klar til såningen.

En kvalitetsmaskine kan være en lidt dyrere investering, men med en god, effektiv og funktionel maskine kan du spare dig selv for tid, da jordforberedelsen sker hurtigere med en stennedlægningsfræser af høj kvalitet. Enhver maskine kræver en god vedligeholdelse, og dette er en væsentlig faktor for at bevare en god stennedlægningsfræser i mange år. Gå derfor din maskine igennem efter brug og spænd alle bolte og møtrikker, så du ved, at den er klar til næste gang.

Anvend en såningskasse og slå to fluer med et smæk

Med en stennedlægningsfræser kan du effektivt gøre din jord klar til såning af græs, men hvis du gerne vil optimere processen endnu mere, bør du overveje at købe en såkasse til din fræser. Med denne kan du så græsset samtidig med, at du fræser jorden og dermed optimerer processen endnu mere.

På www.dk-tec.dk kan du se et udvalg af forskellige stennedlægningsfræsere samt tilpassende såkasser. På siden har du mulighed for at stille spørgsmål omkring ethvert produkt og få god vejledning, så du til slut vælger den helt rigtige stennedlægningsfræser, der passer bedst til dine behov.

Valg af stennedlægningsfræser – Sådan vælger du den rette
Rul til toppen