Varme vinterstøvler

Nogle kunder er altså lidt pudsige, når de lader sig lokke af en vare, de får øje på i butikken. Jeg arbejder i en skoforretning og oplever tit kunder, der kommer ind for at købe et eller andet bestemt og så ender med at købe enten noget helt andet eller en vare mere end den, de egentlig kom for at købe.

Sådan et eksempel havde jeg i dag med en dame i pensionsalderen, der kom ind for at se på hjemmesko til herrer, for hun syntes, at hendes mand trængte til et par nye hjemmesko.

Hun fandt også et par, hun syntes godt om, men så fik hun øje på en ny kollektion af støvler, vi lige har fået hjem her op til den kommende vinter.

Nej, hvor er de smarte, udbrød hun og fortsatte med, at hun faktisk godt kunne trænge til et par nye, varme vinterstøvler som disse: http://www.shepherdshop.dk/shop/stoevler-4s1.html , hvorefter hun studerede de forskellige dessiner nærmere. Hun var helt tydeligt mest interesseret i et par af ruskind og spurgte mig, om de var nemme nok at holde pæne i skindet.

Det kunne jeg berolige hende med, fordi de er grundigt imprægneret, og så fortalte hun, at hun sidste vinter fik et par lækre rulamsluffer af sin mand, og det var derfor, at hun var mest interesseret i støvlerne af ruskind, for så matcher de jo hinanden, som hun sagde med et smil.

Det var rigtigt, og jeg fik solgt støvlerne til hende, idet vi heldigvis havde dem i lige præcis hendes størrelse.

Varme vinterstøvler
Rul til toppen