Det er ikke så længe siden at jeg var sammen med en af mine veninder på café. Den gang vi var ved at bestille, der hørte jeg lige pludselig at hun spurgte efter, om de ikke havde Acerola, til at komme i hendes smoothie. Det var noget jef aldrig havde hørt om før, så den gang vi kom ned til vores bord, der måtte jeg da lige høre hende om, hvad det var hun havde gang i. Min veninde fortalte mig, at hun et par uge før var startet med at bruge Acerola bær i hendes smoothie der hjemme. Jeg sagde til hende, at jeg på ingen måde have hørt om det før, hvorefter hun fortalte mig at det var et helt specielt eksotisk bær, der stammede fra Sydamerika. Hun fortale mig, at første gang hun havde smagt det, det var det på ingen måde noget hun kunne lide, men fordi det var så fyldt med C-vitaminer som det er, så ville hun da lige give det en mulighed mere. Dagen efter da hun smagte dem, der kunne hun faktisk rigtig godt lide dem. Grunden til at hun ikke kunne lide det første dag var, at smagen var som noget hun aldrig havde smagt før, så derfor var det ikke noget det faldt i hendes smag første gang hun havde smagt det. Hun fortalte mig så, at nu var hun blevet helt pjattet med det, og hun kunne næsten ikke undvære det mere. Hun kunne nemlig mærke, at hun havde fået meget mere energi siden hun var startet med at spise Acerola.
Min veninde fik mig overbevist om, at jeg også skulle smage Acerola , og det var jeg med på, for hun havde jo netop talt så positivt omkring det, at jeg ikke kunne lade være. Jeg havde det på samme måde som hende, at den første gang var det bare en alt for speciel smag. Allerede anden gang, der kunne jeg dog også rigtig godt lide smagen, så i dag der spiser jeg det også meget, på helt samme måde som min veninde.