Værd at vide om tænder

Forebyggelse af tandsygdomme, råd og tips til akut tandpine og vejledning i kosmetisk tandpleje, som f.eks. tandblegning er blot nogle af de spørgsmål der ofte bliver stillet på nettet i dag. Spørgsmål omkring tænder som vedligeholdelse og pleje har altid fyldt meget i det offentlige rum, til dels fordi ikke særlig mange mennesker kan lide at gå til tandlæge, men også fordi det i Danmark er hysterisk dyrt at gå til tandlægen. Tandlægepriser er ofte debatteret i nyhedsmedier og på diverse forums, og det med god grund.

Tandlægepriser uden for landets grænser

Nabolande som Sverige og Tyskland er gennem flere år blevet overrendt at spare lystne danskere, som ikke ønsker økonomisk ruin blot ved at gå til tandlægen. Viser det sig du har en omfattende tand sygdom som f.eks. paradentose eller værre, ja så kan du godt finde det store checkhæfte frem.

tandlægepriser

Derfor vælger mange at søge ud over landets grænser, ikke bare for at få lavet huller og rodbehandlinger, men også for kosmetisk tandpleje. Det kan alt lige fra simple tandblegninger, til operationer hvor tænderne skal rettes til, og nye kroner skal på osv. osv. Her er det ikke kun længere vore nærmeste naboer vi opsøger lande som Polen, Ungarn og Thailand er også destinationer for deciderede tandrejser. Senest er det kommet mig for øre, at også Tyrkiet er kommet med på bølgen, og har set et stort potentiale i at reklamere herhjemme for deres ydelser og ikke mindst deres tandlægepriser. Du kan i øvrigt læse mange gode råd og vejledninger på tandlaege-forum.dk her.

Man skal dog være opmærksom på at der jo er en vis risiko ved at rejse udenlands og få foretaget så omfattende ting som tandbehandlinger og operationer i munden jo er. Sørg for at forsikringer og lignede er i orden inden du kaster dig ud i nogle måske risikable eventyr i udlandet. Det kan vise sig at være endnu dyrere end det du skulle give herhjemme.

I langt de fleste tilfælde er der dog enorme besparelser og virkelig gode resultater til følge.

Værd at vide om tænder
Rul til toppen