Aftale om lagerstyring

Det var en god aftale, jeg i sidste uge indgik med en af leverandørerne af varer til min specialforretning for stort set alt indenfor elektronik. Der var tale om en leverandør af batterier af næsten enhver art, som vi har en ganske god omsætning af i butikken, fordi vi også fører de mere sjældne og specielle batterier, som man ikke lige finder på reolerne i supermarkedet.

Aftalen var ganske almindeligt fornuftig med hensyn til de priser, jeg skal betale for batterierne, for på det punkt var der reelt ikke tale om ændringer i forhold til den hidtidige aftale, jeg havde med den samme leverandør.

Derimod tilbød salgschefen fra firmaet at yde en bedre service i forhold til leverancerne til min forretning. Vi har så præcis en viden om, hvor mange batterier af de forskellige typer, en forretning som din kan afsætte, så du kan slippe for i fremtiden selv at holde øje med dit lager af batterier og bestille nye hjem fra os, sagde han.

Jeg kunne med andre ord glemme alt om lager styring hvad angår batterier, og det indebærer faktisk en mærkbar arbejdsbesparelse for mig. Hidtil har det været sådan, at jeg hver eneste dag efter lukketid har måttet tælle op på hylderne for at sikre mig, at mit lager af batterier nu også var tilstrækkeligt til at klare efterspørgselen.

Det har nok ikke taget mere end et kvarters tid at gøre det, men et kvarter hver dag løber alligevel op i tid, og den slipper jeg nu for at bruge.

Aftale om lagerstyring
Rul til toppen