Tøg og mode på nettet

Der findes rigtig mange netbutikker som sælger både tøj og mode, det betyder stor konkurrence og lavere priser. Det er jo altsammen meget godt, men hvordan navigere man så ellers lige igennem det store udvalg af butikker der gerne vil sælge dig deres produkter? Det behøver egentlig ikke være så svært, man kan starte sin søgen efter dårlig omtale på trustpilot, her er den næsten umulig at skjule og det er derfor et pålideligt sted at begynde.

Når du leder efter omtale så husk at butikkerne godt må have dårlig omtale, de drives jo af mennesker og mennesker laver fejl. Det der er vigtigt at hæfte sig ved, er om der er en tilbagevendende dårlig omtale af de samme punkter, og det skal jo så selvfølgelig være punkter du ikke kan leve med.

Hvis du møder butikker der udelukkende har god omtale så er det ikke et garantistempel, men nok nærmere en god anledning til også at kigge efter den dårlige omtale andre steder. Google er fx. et godt sted at starte, her kan man på meget simpel vis søge efter firmaets navn, bare husk at de bladre et par sider ned, for det er sjællent der ligger noget dårlig omtale på side 1.

Et godt eksempel på omtale af en butik som ikke er på trustpilot er niels boye larsen biler her, hvor en kunde har haft en uheldig oplevelse med sælgeren. Men nok om det for nu, det skal jo handle om tøj og mode, og der har jeg heldigvis fundet denne her side, som er en oversigt over lækre steder at handle tøj og mode.

Tøg og mode på nettet
Rul til toppen