Bedste mægler i Kbh

Det har været en rigtig god oplevelse for mig at flytte fra København til Odense, og det skyldes ikke mindst, at jeg i løbet af meget kort tid har fået en god omgangskreds her i byen, selv om jeg stort set ikke kendte nogen mennesker på Fyn, før jeg flyttede hertil. Derfor var det også oplagt for mig at pege på det ejendomsfirma, da en af mine nye bekendte i sidste uge spurgte mig, om jeg kendte til et firma, der kunne stå for udlejning af lejlighed i København. Det oplagte valg er nok Homeconnector, hvis hjemmeside du kan besøge her: http://www.homeconnector.dk/

Men på forhånd var jeg nok noget i tvivl om, hvorvidt jeg kunne undvære livet i hovedstaden, så jeg var lidt forsigtig med min flytning, som helt naturligt hang sammen med, at jeg havde fået et godt job i Odense. Men jeg valgte dog at beholde min gode bolig i det centrale København for det tilfælde, at jeg måtte give op og flytte tilbage igen. Derfor fandt jeg et ejendomsfirma, som har stor erfaring i at fremleje lejlighed, til at tage sig af den opgave, og det gik så tilpas godt, at den husleje, jeg modtager fra den nye lejer, helt modsvarer den husleje, jeg skal betale, så det altså ikke koster mig noget som helst at have min gamle lejlighed i baghånden.

Han spurgte selvfølgelig mig, fordi jeg har boet så mange år i København, mens hans selv altid har boet på Fyn. Han fortalte, at han for knap seks år siden havde købt en ejerlejlighed som et såkaldt forældrekøb til sin datter, da hun skulle begynde sine studier på universitetet i København.

Og nu er hun færdig med sin uddannelse, og selv om hun vil blive boende i København, vil hun ikke overtage lejligheden, for hun har en fast kæreste, og de har besluttet at gifte sig og få børn meget snart, så de har valgt at købe et hus et sted i omegnen.

Men Walter, som min bekendte hedder, har ikke lyst til at sælge lejligheden nu, hvor priserne på det marked nærmest er i bund. Så hellere leje den ud i nogle år, indtil jeg kan holde min investering hjemme, som han udtrykte det.

Derfor vil han altså gerne i kontakt med et firma, der kan påtage sig at udleje lejlighed i hovedstaden. Og da jeg har gode erfaringer med det nævnte firma, var jeg selvfølgelig ikke i tvivl om at pege på det, og Walter fik firmaets telefonnummer, så han kan kontakte det.

Det har han nu gjort, og i går fortalte han mig, at firmaet havde sendt ham en standardkontrakt angående udlejning af bolig, og han havde et rigtig godt indtryk af den repræsentant for firmaet, han havde talt med i telefon for nogle dage siden. Og dertil kom, at han var meget tilfreds med bestemmelserne i kontrakten, og han havde bestemt ikke indtryk af, at der kunne være tale om nogle skjulte fælder for ham.

Så nu håber jeg for Walter, at han får udlejet sin ejerlejlighed tilpas hurtigt, så han ikke taber penge på den.

Bedste mægler i Kbh
Rul til toppen