En perfekt festkjole

Det er snart tid til både julefrokoster og nytår og så skal man traditionen tro have en masse nye kjoler hjem i skabet, eller de skal selvfølgelige bruges til de mange fester og begivenheder der kommer i løbet af december og i starten af januar.

Jeg har besluttet at der i år kun bliver købt 3 kjoler, jeg har nemlig ikke rigtig råd til mere da julegave budgettet er steget ret betragteligt fordi mine 2 søskende er blevet forældre, men pyt nu med det jeg elsker jo at forkæle de små hoveder.

Først og fremmest så har fundet rigtig god inspiration til min nytårskjoler her: http://www.dressme.dk/92-nytarskjoler, de har så rigtig mange fede kjoler i den butik, faktisk er den ret ny for mig men det ændre jo ikke på at der er virkelig meget fedt tøj, som samtidigt er til at betale for os almindelige mennesker.

Dyrt mærke tøj er ikke mig

Jeg ved godt der er mange der synes det er lige sagen med dyrt mærke tøj, men det er slet ikke min stil. Selvfølgelig vil jeg gerne have nyt undertøj fra Caronline, men jeg vil hellere gå i H&M og så få 2 sæt undertøj til samme pris. Jeg ved ikke lige hvorfor jeg er skruet sådan sammen, mange af veninderne bruger virkelige mange penge på dyre mærkevare, det er så også det meget dyre tøj, som de fredag og lørdag vælter sig rundt i ude i byen – ak ja.

En perfekt festkjole
Rul til toppen