Udgifter til containertømning

Der er næsten altid nogle udgifter, man glemmer at tage højde for, når man skal flytte. Sådan var det i hvert fald for os, da vi for en måneds tid siden skulle fraflytte vores parcelhus, som vi har boet i lige siden vores bryllup for 24 år siden. Nu er børnene flyttet hjemmefra, og min kone og jeg syntes, at huset var for stort til os to, så vi har i stedet købt en mindre rækkehus lidt tættere på bymidten.

Men der forestod et større arbejde med oprydning før flytningen, for vi havde kælder i huset, og den ekstra plads, det giver, havde medført, at vi ikke var så gode til at få ryddet mere eller mindre ubrugeligt ragelse ud.

Vi valgte at leje en container til affaldet, der bare skulle på lossepladsen, og vi fik den stillet op ude på villavejen en fredag og ville så bruge weekenden til at fylde den med alt vores storskrald i København og Århus fra de to kælderrum, hvor gamle møbler og lignende gennem årene havde hobet sig op.

Og da vi et par dage efter den operation fik en regning fra vognmandsfirmaet, der havde leveret containeren, må jeg da sige, at jeg blev noget overrasket. Selve den containerleje, vi skulle betale, var helt som på forhånd aftalt, men fakturaen lød også på et beløb på over 1.000 kroner i afgift for at slippe af med affaldet på lossepladsen. Det havde jeg ikke fået oplyst, og det synes jeg ærligt talt er dårlig service fra vognmandsfirmaets side. Næste gang vil vi helt sikkert bruge Junkbusters i stedet for – de har nemlig styr på tingene!

Udgifter til containertømning
Rul til toppen