Forandring fryder – Nyt hår til kedelig Sanne

img234haarfarvning-54400_90x150Åh kender I ikke det, at man bare er så træt af ens hår og trænger bare til forandring. Sådan en periode har jeg bare rigtig meget lige nu. Næsten hver dag er jeg inde på google og se billeder af frisurer. Der skal jo ske noget nyt, så mit håb er hver dag og finde en frisure, hvor jeg tænker, det skal bare være den. Jeg vil også utrolig gerne have hårfarve i. Min hårfarve blond er altså ved at være lidt trist. Nu tror jeg det skal være en hårfarve rød.  Det er nogle gange lidt vanskeligt og farve blond hår, så det altså bliver pænt bagefter. Derfor vil jeg gerne finde en hårfarve guide, som kan guide mig til, hvilken hårfarve der er bedst til blondt hår.

Hver eneste gang jeg har denne periode, hvor der bare skal ske forandring med mit hår, så ender jeg altid op med fuldstændig samme frisure som sidst. Når jeg så endelig får slæbt mig ned til frisøren og sætte mig i stolen, så tør jeg alligevel ikke. Når frisøren så spørger, hvad hun skal klippe, er svaret altid, ”jeg skal bare klippes lidt til, ikke noget vildt”.

Denne gang har jeg besluttet mig for, at den kedelige Sanne skal pakkes væk. Jeg har fundet en frisør, hvor der er hårfarve tilbud. Jeg har bestilt en tid til på lørdag. Jeg skal nemlig til fest lørdag aften, så er det jo fedt og komme med helt nyt og anderledes hår.

Mit mål er at det skal være hårfarve rød. Når frisøren så spørger, hvad hun skal klippe, så bliver svaret, ”det er helt op til dig, det skal bare være smart”. Jeg har ikke sagt noget til min mand om, at jeg skal til frisør. Det bliver lidt spændende hvad han siger, når jeg kommer hjem med nyt hår og rød hårfarve. Det kan godt være jeg lige skal have lavet en hårfarve test inden hele håret bliver farvet. Det er altså ikke så smart, hvis mit blond hår bliver til lyserødt hår. Hvis det bliver tilfældet, så tror jeg aldrig jeg får behov for forandringer igen, men bliver ved den gamle frisure og hårfarve. Nu bliver jeg helt nervøs, bare jeg ikke fortryder.

Jeg glæder mig til at se resultatet på lørdag. Næste måned tror jeg det er mit tøjskab som trænger til forandring. Det skal jo gøres forår og sommer klar.

Forandring fryder – Nyt hår til kedelig Sanne
Rul til toppen