Bambus lingeri?

Det var min svigerinde, Malene, der for et godt stykke tid siden fortalte mig om, at man kan få forskellige slags tekstiler, der er fremstillet af bambus, og selv havde hun på det tidspunkt købt nogle nye håndklæder af bambus. Dem var hun og min bror meget begejstrede for, fordi de er mærkbart blødere end de håndklæder af bomuld, som vi alle er så vante til.

Derfor blev jeg heller ikke overrasket over det, da jeg i et vindue til en lingeributik forleden dag så et par bambus leggings, og jeg gik ind i forretningen for at købe dem, fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve, om tekstil af bambus er noget for mig.

Og det skal jeg da love for, at det er, for mine nye leggings er helt sikkert de blødeste og mest behagelige, jeg nogensinde har haft på. Derfor gik jeg i dag ind i den samme forretning, da jeg skulle bruge tre par nye strømper, og jeg havde set i butikken, at man også kan få dem i bambus.

[su_pullquote align=”right”]Bambus er det mest fantastiske materiale til strømper og undertøj – og faktisk også til meget andet[/su_pullquote]

Den dame, der ekspederede mig i butikken, fortalte, at hun også selv bruger strømper af det materiale, og at hun er mere end tilfredse med dem, og de holder sig lige så bløde selv efter mange ganges vask, fortalte hun.

Så jeg købte mine strømper, og da jeg fik øje på, at man også kan få bambus herre tights, købte jeg et enkelt par til min mand, så nu er jeg spændt på, hvad han siger til dem.

Bambus lingeri?
Rul til toppen