Spyttest for narkotika

Med den stadigt stigende fokus på misbruget af narkotiske stoffer blandt især unge, er det blevet mere almindeligt at teste for rester af narko hos mennesker. Det er både i private hjem og i virksomheder, foreninger m.m. Nogle ser dette som et indgreb i den personlige frihed, men flertallet er heldigvis positivt indstillet. Og egentlig er der jo ikke noget at frygte, for er du clean, melder en test jo netop det. Og er du ikke clean, er det jo et problem, du har brug for hjælp til! Vi har valgt at teste et dansk produkt fra firmaet FERLE, der er specialiserede i narkotests.

Narkotika ødelægger liv!

Misbrug af alt fra piller over kokain til hash og extacy er alt for mange steder blevet nærmest acceptabelt – og det på trods af, at det er almen viden, at stofferne ødelægger hjernen hos misbrugeren, smadrer sociale færdigheder og ødelægger økonomien.

Mange foreninger, der beskæftiger trænere, virksomheder med ansatte i nøglepositioner etc. og – ikke mindst – forældre er begyndt at benytte sig af tankegangen “tillid er godt men kontrol er bedst”, og de tester ansatte, frivillige og afkom for evt. misbrug. Det sker med forskellige typer af tests, men i denne artikel ser vi på en enkelt – nemlig spyttest.

Spyttest for narkotika

Fordelene ved en spyttest er dels, at det er nærmest umuligt at snyde med den, da den testede person skal have en vatpind i munden for øjnene af kontrollanten – og dels at en spyttest for narkotika er væsentlig mere “stueren” end en urintest, der for mange mennesker er ganske grænseoverskridende.

Narkotest med spyt
Apparat til spyttest fra FERLE Produkter

 

Vi testede ovenstående apparat, der koster beskedne 95 kroner inkl. 25 stk. vatpinde. Vi testede det på 3 personer, der med sikkerhed ikke havde brugt nogen form for narkotika og på 3 personer, der havde benyttet hhv. amfetamin og kokain indenfor det seneste døgn.

Resultatet af testen var ganske entydigt:

  1. De tre absolut narkotikafrie personer returnerede et negativt resultat
  2. De tre med rusmidler i blodet returnerede alle et positivt resultat

FERLE anbefaler, at man ved et positivt resultat supplerer med en urintest, da der kan være en vis usikkerhed ved en spyttest.

Alt i alt: Produktet virker gennemført og præcist, og prisen er der bestemt ikke noget at sige til.

 

Dansk firma der sælger narkotetst til både professionel og hjemmebrug
Spyt narkotest
Date Published: 06/20/2014
Yderst enkelt at benytte og meget præcist, da det er nærmest umuligt at snyde med en spyttest. Meget lille fejlmargen og fornuftigt i pris.
5 / 5 stars
Spyttest for narkotika
Rul til toppen