Batteri til ego-t cigaret

Det at dampe på en e cigaret i stedet for en almindelig cigaret, er simpelthen det bedste der sket for mig i længere tid. Jeg har tidligere røget mellem 20 og 30 cigaretter om dagen og har elsket at ryge cigaretter. Det har så ændret sig til det stik modsatte efter jeg har startet med, at dampe på en e cigaret.

Efter jeg startede med, at dampe på en e cigaret stoppede min hosten, mine smagsløg virkede pludselig og jeg kunne lige pludselig lugte noget igen. Efter den forandring, kan jeg bare ikke klare lugten af en ryger og slet ikke tanken om, at jeg selv har lugtet sådan.
Selv mit hjem er blevet et ikke ryger hjem og det er noget mine børn værdsætter.

Som nybegynder af brugen af en e cigaret er det vigtigt, at få en e cigaret der virker efter hensigten og ikke en e cigaret, hvor batteriet går i stykker efter kort tids brugen.
Derfor er det vigtig som nybegynder og øvede, at købe de rigtige steder, hvor de har garanti på deres batterier og clearomizer*.
For der er ikke noget i verden, der er mere irriterede, end når ens e cigaret går i stykker og man ikke har nogen reservedele dertil eller en ekstra e cigaret. Det kan nu ikke undgås, at ens batteri eller clearomizer går til, men det skal helst ikke ske inden for et måned.

Derfor kan jeg kun anbefale jer og have minimum en ekstra e cigaret til at ligge klar, minimum 5 clearomizere og to ego-t batterier. For det er de dele der i stykker på en e cigaret.

Jeg har flere gange købt et ego-T batteri her http://www.smartsmoke.dk/shop/batterier-til-e-cigaretter-148c1.html og disse batterier har levet fuld ud til min forventninger. Ved samme forhandler har jeg også købt reservedele til mine e cigaretter.
Jeg bruger selv et ego-t 1300mAh batteri og det kan jeg holde i 2 hele dage med fuld dampning. Batteriet er godt nok en smule stort, men det gør ikke mig noget. Vil du heller have et mere diskret batteri, skal du købe et ego-t batteri i 650 mAh.
Jeg har dog et 350 mAh batteri, som jeg bruger når jeg skal i byen eller til fest. Batteriet er super lille og elegant, så det passer til disse lejligheder.

*clearomizer er en væskebeholder der omdanner ryger væske til den damp, man inhalerer.

Hvilken størrelse batteri bruger du og hvor lang tid holder de? Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide, så du må gerne skrive det i kommentar herunder.

Batteri til ego-t cigaret
Rul til toppen