Tjek anmeldelser på plæneklippere

Når den gamle plæneklipper er ved at sige stop, er det en god idé, at kigge efter anmeldelser på andre plæneklippere, før du tager den endelige beslutning om, hvilken du gerne vil købe. Der vil altid være forskellige vinkler på anmeldelser, udfra om man er privatperson, gartner, har en lille/stor have og så videre, og det er derfor vigtigt, at man ikke foretager sit køb ud fra én enkelt anmeldelse.

Hvad er vigtigt i en plæneklipper?

Ligesom det er forskelligt, hvordan en anmeldelse vil se ud, udfra hvilken person der har skrevet den, så vil det også være forskelligt, hvad forskellige personer prioriterer, i forhold til hvad der er vigtigt, og hvad der måske er knap så vigtigt. Tim, som du finder på Google plus her, han ved helt vildt meget om det her emne.

Et eksempel kan være den nye robotplæneklipper – Den er super god til visse personer, mens andre måske vil have mere nytte af en “gammeldags” plæneklipper. Robot-versionen kan være super god, til folk der har mindre haver, og ikke interesserer sig synderligt meget for den, mens den vil være utrolig dårlig til folk med en kæmpe have.

Hvis man ikke allerede har slået sig fast på, om den skal være benzin- eller eldrevet, er det måske et godt sted at starte. I de gode anmeldelser vil anmelderen typisk komme ind på hvilken persontype, at den specifikke maskine ville være god til, og på den måde vil du nem,t kunne komme tættere på, hvad for en du skal købe.

Det er svært, at give ét punkt som er det vigtigste i en plæneklipper, da det kommer meget an på, hvilken have og person der skal bruge den. Nogen gange er det måske heller ikke det tekniske, der betyder det meste, men mere det sociale i købet. Eldrevne maskiner forurener jo fx ikke miljøet lige så meget som dem, der kører på benzin.

Tjek anmeldelser på plæneklippere
Rul til toppen