Bedste klistermærker

Der er normalt fordele ved at have en fast leverandør af noget, man skal bruge i sin virksomhed, fordi kommunikationen ofte er nemmere og hurtigere, når man kender hinanden i forvejen. Det oplever jeg også i forholdet til det specialtrykkeri, som leverer alt det materiale til mærkning af de produkter, vi sælger i vores forretning, som handler både en gros og en detail.

Vi har lige fået et nyt produkt i vores sortiment, nemlig en smart gasgrill, som vi får produceret i Kina. Sådan en gasgrill kræver mærkning med forskellige sikkerhedsforskrifter, så jeg har bestilt et stort antal klistermærker hos mit sædvanlige trykkeri. De skal så sendes til fabrikken i Kina, så de kan blive klistret på hver enkelt grill inden emballeringen.

Der er lovmæssige krav om, at sådan nogle klistermærker skal have god holdbarhed og kan modstå både vand og til en vis grad varme. Derfor har trykkeriet lavet dem som folieprint med en særligt stærk lim på bagsiden, der er ekstra modstandsdygtig overfor varmepåvirkning. På den måde overholder vi de forskrifter, lovgivningen indebærer.

Den nye kinesisk producerede gasgrill er i øvrigt lidt af et scoop, synes jeg selv. Den er meget gedigen og let at betjene, så jeg forventer faktisk, at vi får pæn succes med den, men jeg er da også godt klar over, at det tager tid at udbrede kendskabet til sådan et nyt produkt.

Derfor har jeg også valgt at sælge den med introduktionsrabat i vores egne to butikker, og jeg har fået trykkeriet til at lave nogle flotte udsalgsskilte for at booste salget.

Bedste klistermærker
Rul til toppen