Den bedste dildo?

Når man overvejer at anskaffe en dildo, er er der flere ting, man skal tage i betragtning. Hvad for en skal jeg købe, er der usunde ting i materialet, og hvor køber jeg den?
Allerførst skal man gøre sig klart, hvad man vil bruge den til, er det til forspil eller andre “lege”. En anden ting er at undersøge, om materialet har skadelige stoffer, så vær grundig i at vælge materiale, inden du køber. Mange mennesker har svært ved at gå ind i en pornobutik da de føler ubehag ved dette. På nettet er der mange muligheder for at købe dildoer til ethvert formål, og oftest bliver de sendt meget anonymt. For eksempel har Lovejoy en dildo for enhver smag.

Der ligger dildoer i de fleste voksne menneskers soveværelsesskuffer. Den gode dildo kan berige oplevelsen for både manden og kvinden, og udvalget er stort. Nogen har brug for, at manden stimulerer klitoris i forspillet og virkelig tænde kvinden. Mellemkødet mellem skeden eller mellem pungen og anus er en meget erogen zone, som enten kan stimuleres med fingrene eller den rigtige dildo. Hvad man nu er til findes der mange forskellige muligheder.

Mange dildoer vibrerer i variabel styrke, andre er af glas, gummi, små, store. Nogle kan fjernbetjenes og f.eks. har kvinden dildoen i skeden, og manden bestemmer og kan trykke på fjernbetjeningen, når det  passer ham. Måske står I i kø i brugsen, sidder sammen med svigermor eller på en restaurant. Mulighederne er ubegrænsede til glæde og ophidselse for at udvide jeres sexliv med mere pirring og glæde.

Er man til analsex, findes der utallige dildoer i forskellig størrelse, til hvad man nu er til. En dildo, der bruges analt, skal ALTID afslutte med en fortykkelse. Enhver skadestue har behandlet patienter med dildoer, der er smuttet indenfor og ofte har dette medført operation for vedkommende. Så dildoer giver inspiration og fornyelse i et sexliv, der måske trænger til et pift. Mulighederne er mange, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Køb som nævnt altid sexlegetøj et anerkendt sted. Lovejoy er et godt valg!

Den bedste dildo?
Rul til toppen