Mini-zoo´s er et hit blandt de små

Børn elsker at være udenfor. De elsker naturen og alt det der følger med den. Træerne, planterne, skovene og dyrene er alle populære blandt de helt små børn. Også for forældrene er anderledes omgivelser, der giver mere natur godt. Det mindsker stress og giver en god følelse, samt en masse sund frisk luft at være ude i naturen. Et sted hvor man kan få alle disse elementer som både de voksne og børnene nyder i en småbørnsfamilie, er en mini-zoo. De er ofte let tilgængelige og findes i det meste af landet. De har spændingselementer til hele familien i form af dyr, samtidig med at stederne indeholder de faciliteter som en småbørnsfamilie skal bruge.

Hvad gør mini-zoo´s så populært?

Der er flere grunde til at mini-zoo´s er meget populære for småbørnsfamilier. For de små er det dyrene og omgivelserne. De fleste mini-zoo´s er indrettet så de har naturlige omgivelser, og det nyder børnene. Her kan man lege som man vil, og skal ikke passe på trafik eller andre farlige elementer, der ellers kan være omkring hjemmet. Samtidig er dyrene virkeligt spændende for de små. De er levende og interagerende, men alligevel ligner de ikke det vante. For de voksne er det selvfølgelig en fornøjelse at se de små have en god dag. Det er også et godt afbræk fra den vante hverdag, og det bliver ikke ligeså overvældende at være i et mini-zoo, som udflugten til en af de store zoologiske haver ville være. Der er altså også afslapning for de voksne i denne form for udflugt. Desuden har vi vel alle et eller andet sted et lille barn gemt i os, og hvem nyder ikke at se et flot dyr, som man ikke lige typisk får øje på i sin hverdag.

Nymarksminde mini-zoo er populær

I Vodskov i Nordjylland finder vi Nymarksminde, som med sin populære mini-zoo med klappevenlige dyr tiltrækker folk fra både nær og fjern. Dyrene i Nymarksminde mini-zoo er velkendte danske dyr, som alle danske børn bør kende. Den primære dyrebestand hos Nymarksminde er velkendte danske bondegårdsdyr kombineret med f.eks. den store – og meget velbesøgte – kaninindhegning. Hos Nymarksminde kan man f.eks. også prøve at ride på hest, køre i traktor eller være med til at fodre dyrene. Alt sammen spændende oplevelser for familiens yngste medlemmer.

Mere end bare en mini-zoo

Men Nymarksminde er meget mere end blot en populær mini-zoo. Stedet rummer også gode muligheder for overnatning i form af bondegårdsferie og Bed and Breakfast. Og så har stedet også en meget populær 18 huller stor fodboldgolfbane. Så der er rigeligt at tage sig til for hele familien. Kombineret med en fantastisk legeplads beliggende i nogle skønne omgivelser er Nymarksminde bestemt et besøg værd.

 

Mini-zoo´s er et hit blandt de små
Rul til toppen