Bette fnug

Selv om jeg nok har en tre-fire kilo for meget på sidebenene, så føler jeg mig til daglig som noget i retning af et lille fnug. Det hænger sammen med, at mit arbejde består i at pakke tøj til store kvinder, som kunderne har købt i en webshop, der har specialiseret sig i de helt store størrelser. Og når man står og beskæftiger sig med beklædning i de størrelser hele dagen, ja så er der nok ikke noget at sige til, at man føler sig som et lille fnug.

Det er nok ikke det mest udfordrende arbejde, jeg har, men det kræver dog en vis omhyggelighed, så man får hentet og pakket de rigtige beklædningsgenstande i forhold til kundernes ordrer. Og på en måde er det også et ganske afvekslende arbejde, som jeg med tiden er kommet til at holde ganske meget af.

Da jeg blev ansat i firmaet for godt tre år siden, var det min hensigt at finde et andet arbejde, så snart et eller andet bød sig, men det er nu ikke blevet til noget, for jeg har det godt, hvor jeg er. I firmaet sælger vi også herretøj i store størrelser, og det er jeg også beskæftiget med at pakke og få sendt af sted. Men det synes jeg nu ikke er nær så spændende som dametøjet.

Smart tøj til store mænd

Generelt synes jeg, at herretøj er temmelig kedeligt. Der er alt for lidt spræl i det sammenlignet med dametøj, selv om jeg har kunnet konstatere gennem det seneste par år, at der er kommet mere og mere smart tøj til store mænd. Og det synes jeg er godt, for selv om en mand er overvægtig, behøver han jo ikke gå rundt i noget kedeligt tøj, der hænger på ham som en sæk.

Det er lidt anderledes med tøjet til kvinder, for her har producenterne i mange år forsøgt at kreere noget, der dels kan skjule noget af deres svulmende former, dels er langt mere farvestrålende end det meste af herretøjet.

Vi har i firmaet et ganske stort salg af kjoler i store størrelser, og det er selvfølgelig helt naturligt, at de store kvinder foretrækker at gå i kjole fremfor i bukser, som i langt højere grad afslører, at de er stærkt overvægtige. En løsthængende kjole kan naturligvis ikke få en 150 kilos kvinde til at ligne en sylfide, men den kan dog i mange tilfælde skjule noget af hendes store korpus.

Leggins er altid et bud

Udover de deciderede kjoler har vi også pæn succes med et sæt bestående af leggings, der er beregnet til tykke ben, samt en ret lang tunika i store størrelser købt her: https://www.arkuricurvy.dk/dametoj/overdele/tunika/ . Sådan er tunika er lige så velegnet som en kjole til at lægge en dæmper på indtrykket af stor overvægt hos en kvinde, og i den kolde årstid er der helt naturligt en del kvinder, der foretrækker at have et par varmende leggings på i stedet for almindelige strømper under en kjole.

Der er helt tydeligt også en form for modebevidsthed hos de meget store kvinder, har jeg med tiden kunnet konstatere. Og det er bare så fedt (no pun intended) at der findes butikker som Arkuricurvy med stort tøj til piger!

Bette fnug
Rul til toppen