Billigt med elektroniske cigaretter?

Da jeg var ung, var det nærmest en selvfølge, at man begyndte at ryge, og desværre begyndte jeg også. Først med cigaretter uden filter, så med filtercigaretter, så var der en periode, hvor det var smart at ryge pibe, og senere rullede man selv cigaretterne. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget tobak jeg har røget, indtil jeg fyldte 40, hvor jeg heldigvis kom ud af den dårlige vane ved hjælp af en elektronisk cigaret.

Faktisk havde jeg ikke kendskab til e-cigaretter, før jeg en dag helt tilfældigt faldt over en annonce i et ugeblad, hvor den elektroniske cigaret blev anbefalet af både forbrugere og sundhedspersoner, og jeg blev straks interesseret i at afprøve denne form for rygning.

Først tænkte jeg dog, at det var en dyr investering her og nu, der skulle købes mundstykker, mellemrør, batterier, lader og e-væske, hvilket løb op i et par hundrede kroner. Heldigvis kom jeg i tanker om, hvor dyre almindelige cigaretter er, så et par hundrede kroner var ingenting i forhold til mine daværende udgifter til tobak.

Den dag i dag er jeg lykkelig over, at jeg traf beslutning om at kvitte smøgerne til fordel for elektroniske cigaretter.  Min økonomi er bedret betydeligt, mit helbred er i top, og mit tøj stinker ikke mere af sur tobak. En anden fordel ved at dampe på elektroniske cigaretter er, at jeg ikke skal stå under åben himmel for at ryge. Det er situationer, hvor jeg ofte har følt mig flov og følt mig kigget nedværdigende på.

Billigt med elektroniske cigaretter?
Rul til toppen