Jeg er endelig stoppet med at ryge tobak

Jeg har været ryger gennem mange år, men jeg ryger nu endelig ikke tobak mere. Det er en stor befrielse, og for jeg kan tydelig mærke på min krop, at den har fået det meget bedre. Tidligere der blev jeg overanstrengt. når jeg gik op til min lejlighed på 4. sal. Det betød også, at jeg når jeg kom hjem fra arbejde, så fik jeg kæmpet mig op i lejligheden, men så kom jeg ikke mere ud den dag, for jeg kunne slet ikke overskue at gå ned og op en gang mere. dansmokeEn dag der blev jeg rigtig træt af det, for det havde en stor betydning for mit sociale liv. Det er svært at få fik til altid at komme op til en, når man aldrig kommer og besøger dem. jeg besluttede mig derfor en dag for, at nu skulle det være slut med at ryge. Jeg forsøgte derfor at stoppe toal med at ryge, fra den ene dag til den anden. Det gik ok den første dag, men allerede den anden dag, der var jeg ved alt blive sindssyg. Jeg begyndte at ryste lidt, og var var klar over, at det var fordi jeg manglede min nikotin. Jeg fik det faktisk rigtig dårligt, og jeg var derfor nød til at købe nogle cigaretter igen. Mit humør blev rigtig dårligt, for det ville jo ikke hjælpe på mit sociale liv.

Jeg begyndte og læse lidt omkring de muligheder der var. Det var der jeg stødte på Dansmoke e-cigaret. Jeg havde aldrig nogensinde hørt om c-cigaretter for, men det fangede straks min interesse, for jeg ville få den nikotin som jeg havde brug for, og jeg havde muligheden for at sidde med min e-cigaret mellem hænderne, og så ville det nok næsten føles som at ryge. Jeg fik bestilt en Dansmoke Startpakke allerede samme dag. Derefter var det jo bare at vente på at den kom med posten. Det tog heldigvis ikke ret mange dage inden pakkeposten kom med min pakke. Jeg fik den straks åbnet og samlet som der stod i bruger vejledningen. Jeg besluttede mig for, at mit tobaksstop skulle starte allerede dagen efter.

Det blev igen morgen, og jeg gik straks i gang med at bruge min e-cigaret, frem for den normale tobaks cigaret, som jeg plejede at få om morgen. Den smagte præcis på samme måde, og det blev jeg virkelig overrasket over. Den første dag var ikke noget problem, ligesom de efterfølgende dage heller ikke var. Det er nu gået 6 måneder, og jeg har ikke røget en cigaret med tobak lige siden. Det har slet ikke været noget problem, og jeg kan tydelig mærke at mit helbred har fået det meget bedre. Jeg flyver op og ned at trapperne nu, og kommer sammen med venner og familie igen.

Nu går og stille og roligt og trapper ned på min brug af e-cigaret. Det går rigtig godt, og jeg håber at jeg indenfor 3 måneder er helt færdig med at ryge. Det bliver mig et kæmpe selvtillids boost, og det er starten på et nyt liv for mig.

Jeg er endelig stoppet med at ryge tobak
Rul til toppen