Dating er vidunderligt

Singlelivet kan til tider være meget okay, men i længden er det alt for kedeligt at være single. Forestil dig, at du ligger i sofaen på en regnvejrsdag, der kommer en god film i TV – det eneste du mangler er en sød person at dele det med. Du bør kaste dig ud i et dating-eventyr, hvis du trænger til at blive elske og have en person at hygge med på en regnvejrsdag. Hvordan starter man bedst med at date på nettet? Det kan du læse i dette indlæg.

Hvordan bærer jeg mig ad?

Dating på nettet er blevet en uhyre populær metode til at møde nye mennesker og danne nye bekendtskaber. Derfor findes der i dag datingsites til hver en type mennesker og til hvert et behov. Derfor får du den bedste start på dating-eventyret ved at bruge lidt tid på at finde ud af, hvad dit datingbehov er. Hvis du finder et datingsite, der passer dig rigtig godt, så har du faktisk sikret dig en god start på datinglivet.

Din profil skal være indbydende

Når du opretter en datingprofil på et eller andet datingsite, så er det meget vigtigt, at denne profil er indbydende. Du skal tænke på, at din profil fungerer som en slags reklame for dig. Derfor skal din ”reklame” være god og i den forbindelse fange din målgruppes interesse. Hvis din profil virker indbydende, vil nysgerrige besøgende af din profil også tænke, at du som person er indbydende. Det bedste du kan gøre er at skrive så meget information om dig selv som muligt. Udover dette skal du finde på et brugernavn, der fremstår seriøs – det går ikke, at du hedder noget i stil med ”frækfyr33”, det er alt for useriøst.

Indledningen er altafgørende i din profiltekst

Skriv en indledning, der fanger din målgruppes opmærksomhed. Hvis din indledning er spændende og interessant, vil din drømmekæreste tage kontakt til dig med det samme. Det handler om at skrive en så god indledning, at dine læsere får lyst til at læse resten af din profiltekst.

Men hvordan skriver man så en god profiltekst?

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at ærlighed kommer man længst med. Derfor skal du være ærlig i din profiltekst, så der ikke opstår problemer på et senere tidspunkt i et eventuelt forhold.

Når du skriver en profiltekst, er det vigtigt at fremstå positiv og glad. Det er ikke meningen, at du skal brokke dig over den nuværende regering i din profiltekst – det kan du gøre et andet og mere passende sted.

Din profiltekst skal være detaljeret. Selvfølgelig ikke så detaljeret, at du skriver hvor lange dine tånegle er, men så detaljeret, at besøgende af din profil kan danne sig et fornuftigt indtryk af, hvem du er og hvad du har at byde på.

Noget af det vigtigste du kan skrive i din profiltekst, er hvad og hvem du søger. Gør det klart fra start af, hvad det er du søger på datingsitet. På den måde undgår du upassende og useriøse henvendelser.

Få oprettet en profil med det samme, og oplev kærlighedens univers udfolde sig for dig med det samme.

Jeg kan bl.a. anbefale 40Plus (i Danmark) og 40 plus kontakt (i Sverige)

 

Dating er vidunderligt
Rul til toppen