Ventetid på grå stær operation

Nu er det blevet min tur til at blive opereret i øjnene, min kone blev opereret for grå stær sidste år og fik med to måneders mellemrum indsat en multifokal linse i hvert øje. Hun er lykkelig over, at hun nu ser betydeligt bedre, kan læse uden at bruge lup og er endda begyndt at strikke igen. 

Efter et besøg hos øjenlægen, hvor han konstaterede grå stær i begge øjne og anbefalede en operation, har jeg forsøgt at finde en øjenklinik med kort ventetid. På nettet var det lidt besværligt at overskue alle øjenklinikker i landet, med da jeg googlede ventetider grå stær, blev det mere overskueligt, og jeg fandt hurtigt en klinik her på Fyn, hvor ventetiden kun er fem uger.

Jeg er registreret på klinikken og har fået oplyst datoen for operationen og samtidig fået at vide, at jeg kan tage hjem en time efter operationen, dog må jeg ikke selv køre. Jeg skal dryppe mine øjne flere gange dagligt i to uger, dette vil kommunens hjemmesygeplejerske ordne, men min kone er tidligere sygeplejerske, så jeg behøver ikke ligge kommunen til last for at få dryppet øjne.

Ventetiden på de fem uger vil jeg bruge på at få haven gjort klar til vinteren, havearbejde kan jeg sagtens klare halvt i blinde, om man så må sige, og jeg vil gå og glæde mig til at få et bedre syn, så jeg kan genoptage min gamle hobby med at samle på frimærker. En hobby som kræver et godt syn.

Ventetid på grå stær operation
Rul til toppen