En dejlig sommerferie venter os

Så har vi endelig fået bestilt en del af vores sommerferie. Vi plejer at være hurtigere ude med planlægningen, men det har trukket lidt ud i år på grund af min kones arbejde. De er i gang med en del omstruktureringer, efter at de for et par måneder siden opkøbte en konkurrerende virksomhed. Og min kone har det overordnede ansvar for at få integreret alle de ansatte fra det opkøbte firma. Så det er noget, som har ”trukket tænder ud”. Men nu er det endelig ved at være så meget på plads, at vi har kunnet komme i gang med at planlægge vores sommerferie. 

Bondegårdsferie i Nordjylland

Så nu er den første del af ferien i hvert fald på plads. Det bliver en uges dejlig bondegårdsferie hos Nymarksminde i Nordjylland. Det forventer vi os meget af. Vi har nemlig tidligere være på Bed and Breakfast ophold hos Nymarksminde. Og det var simpelthen en superskøn oplevelse. Så denne gang vil vi prøve med et lidt længere ophold. Vi har book’et os ind på en af deres dejlige ferie lejligheder i en uge. Det skal nok blive nogle skønne dage.

 

Masser af aktiviteter

Nymarksminde ligger i dejlige landlige omgivelser ved Vodskov, lidt nord for Aalborg. Og der er mange aktiviteter, som man kan få tiden til at gå med. Blandt andet har Nymarksminde en hel masse danske dyr, som børnene kan være med til at fodre, og som er så tamme, at man kan komme helt tæt på dem. Der er både høns, ænder, heste, får og geder samt så de helt utrolig populære kaniner.

Og når de er færdig med at hygge med dyrene, kan børnene tilbringe tiden på legepladsen, som indeholder gynger, sandkasse, store grønne arealer og en enorm hoppepude. Alt i mens forældrene kan få sig en kop kaffe ved et af de mange udendørs borde/bænke eller i det store servicehus, som har plads til mere end 100 siddende gæster.

Som overnattende gæst, har vi også adgang til den store indendørs saltvands swimmingpool, med tilhørende indendørs områder, hvor der rigtig kan slappes af og hygges.

 

Fodboldgolf

Når forældrene trænger til at røre sig, kan de jo passende udfordre børnene til en dyst på den 18 hullers store fodboldgolf bane, med mange spændende forhindringer. Fodbold golf er lidt ligesom almindelig golf. Men i stedet for en golfbold og en kølle, bruger man fødderne og en fodbold. Det er faktisk ret sjovt. Og så er det noget hele familien kan være fælles om. Også uden de store forkundskaber.

 

Resten af sommerferien

Hvad resten af vores sommerferie skal gå med, har vi ikke helt fået planlagt endnu. Men vi har da nogle idéer. Vi har talt lidt om, at tage en uges tid i sommerhus. Danmark har jo rigtig mange gode sommerhus områder at vælge i mellem. Så det tror jeg vi vil tage et nærmere kig på.

Men ellers bliver det nok bare til nogle små ture rundt, sådan en enkelt dag ad gangen og måske til et besøg eller to hos venner og familie. Vi skal nok få tiden til at gå.

 

En dejlig sommerferie venter os
Rul til toppen