Detox med saunatæppe

Detox er sundt - blå tallerken

Vi kan vist nemt blive enige om, at vi alle fortjener et godt og langt liv. Og med videnskabens hjælp har vi fået mange hjælpemidler og meget viden om, hvordan vi kan få et langt liv. Især fra medicin- og sundhedsvidenskaberne har vi fået mange gode råd. Vi skal motionere. Vi skal spise sundt. Vi skal sørge for at få fibre og mineraler. Vi kan købe diverse cremer og salver, der beskytter huden imod solens stråler. Vi sørger for at drikke rent vand. Og ja, nogle går endda så langt, at de faster i bestemte perioder for at rense deres kroppe for giftstoffer.

Mange “gode råd”

Der kan være om lange perioder med faste, hvor kun enkelte fødevarer er tilladte på bestemte tidspunkter. Der kan være tale om kortere fasteperioder, som sigter på at få sat gang i kroppens forbrænding og udskillelse af giftstoffer. Andre igen ved, at de har dårlige spisevaner – de har et ønske om at tabe sig – og derfor går de på slankekure, som sjældent virker godt nok. Og som aldrig virker i længden.

Hvad nu, hvis du er i den situation, at du både gerne vil af med giftstofferne, der er i din krop og også gerne vil tabe dig? Kan du gøre det via en enkelt kur? Kan du slå to fluer i et smæk?

Jeg vil sige, at med en stor portion selvdisciplin og støtte fra dine omgivelser, så kan du godt både rense kroppen og tabe dig samtidigt. Men det er noget at et kraftspring, du skal lave. Det handler nemlig om, at du skal lave om på både dine spisevaner og dit mind set samtidigt. Det er svært.

Verdens mest effektive til detox og vægttab

Men der findes heldigvis hjælpemidler, som du kan bruge, hvis du er inde i en proces, der er krævende for din livsstil.

Et af dem er et såkaldt saunatæppe – kan købes her. Dette er et tæppe, som du kan vikle dig ind i og så lyne op for. Det ligner faktisk en lidt stor sovepose. Det varmer dig op via infrarød varme. Infrarød varme er varme fra lys. Det er en naturlig varmekilde. Tæppet fungerer ved, at du tilslutter det til en strømkilde, så tæppets elektronik kan udnytte lyset.

En effektiv svedekur

Et saunatæppe kan blive meget varmt – og det er her det spændende kommer ind i billedet: Når saunatæppet varmer din krop op, så kommer du til at svede – og det vil sige, at du både forbrænder kalorier, fordi blodcirkulationens tempo stiger og samtidigt udskilles giftstofferne, som din krop indeholder.

Det er dog også her, at du skal passe på – og du må ikke tro, at du kan tabe de ekstra kilo ved kun at ligge på sofaen med et saunatæppe. Du skal passe på, fordi du sveder, når du bruger tæppet. Har du ikke væske nok i din krop, kan det medføre, at du bliver dehydreret. Dehydrering kan være meget farligt. Så du skal huske at drikke rigeligt vand, inden du anvender et saunatæppe. Og så skal du også huske at drikke vand igen lige efter, du har brugt det.

Detox med saunatæppe
Rul til toppen