Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er kendt verden over for sine fantastiske formuleringer af både hudpleje og makeup. Når man køber et produkt fra Elizabeth Arden, er man ikke et sekund i tvivl om, at man har med et produkt at gøre, som er af høj kvalitet og som udstråler eksklusivitet. Intet hos Elizabeth Arden er overladt til tilfældighederne. Når du køber et produktet fra dette brand, kan du med det samme mærke, at der er folk bag, som virkelig har gjort sig umage for at give dig et produkt, som kan leve op til dine forventninger, behov og ønsker. Produkterne er yderst dekorative med deres klassiske designs, hvor logoet med den røde dør er let genkendelig og skiller sig ud fra andre brands. Har du produkter fra Elizabeth Arden derhjemme, vil det udstråle, at du tager vare på dig selv med luksuriøse produkter, da du ønsker at give dig selv det allerbedste.

Hvis du ikke allerede elsker at tage dig godt af dig selv i forbindelse med din morgen- og aftenrutine, så kommer du uden tvivl til det med de skønne produkter fra Elizabeth Arden.

Luksuriøs hudpleje fra Elizabeth Arden

Elizabeth Arden har både formuleret hudpleje til hele kroppen, og specifikt til ansigtet. Leder du efter en behagelig og velduftende kropsplejeserie, som indeholder skønne og nærende ingredienser, så kan du med fordel investere i produkter fra Green Tea eller White Tea serierne. Begge serier indeholder en række lækre produkter, som eksempelvis body lotion, håndcreme, deodorant, og parfume i en Eau de Toilette variant. At bruge produkter som er så fantastiske i deres konsistens og duft giver en helt særlig følelse af velvære, som vil forkæle dine sanser og gøre hele ritualet til en god og afslappende oplevelse.

Elizabeth Arden Eight Hour serien – førstehjælp til tør hud

Mangler du hudpleje til ansigtet, så står Elizabeth Arden også klar til at hjælpe her med en lang række virkelig gode produkter, som er skræddersyet til forskellige behov. Du kender sikkert Elizabeth Arden’s bestseller Eight Hour serie, som i den grad har vundet mange hjerter på tværs af en lang række forskellige lande. Har man først prøvet produkterne forstår man, hvorfor denne serie er så populær. Det er især universalcremen fra Eight Hour serien der er blevet ikonisk, den hjælper på alt lige fra tørre læber til sår og rifter. Serien hjælper generelt blandt andet huden med at genvinde sin fugtbalance, så har man en tør hud, som virkelig trænger til intensiv fugt, så er Eight Hour serien den rette for dig.

Eksklusive makeup produkter fra Elizabeth Arden

Foruden den fantastiske ansigts- og kropspleje, så skaber Elizabeth Arden som sagt også makeup af enhver slags. Den umage du kan mærke, der ligger bag disse makeup produkter, er det hele værd, da du får produkter, som både holder længe og som udfører arbejdet på bedst mulige måde. I Elizabeth Arden sortimentet finder du blandt andet makeup produkter som mascara, blush, foundation, concealer og meget, meget mere. Med Elizabeth Arden makeup i din makeuppung, vil du altid kunne kreere et fejlfrit makeup look, som hjælper dig med at få de bedste træk frem i dit ansigt.

Det er en ren fornøjelse at bruge Elizabeth Ardens produkter dagligt om det er makeup eller hudpleje. Har du ikke prøvet de skønne produkter på egen krop endnu, kan vi kun foreslå dig at komme igang. Føler du, at produkterne fra brandet er lidt for dyre til dit budget, kan du finde de populære og lækre produkter fra Elizabeth Arden på Luxplus til billigere penge.

Elizabeth Arden
Rul til toppen