wordpress og Meebox er det godt?

Jeg har været på jagt efter et webhotel i ret lang tid, og jeg er efterhånden nået frem til at meebox er et rigtig webhotel, eller det siger stort set alle de anmeldelser jeg har læst ihvertfald. Nu er det ikke fordi jeg sådan er på jagt efter et nyt webhotel, jeg skal bare have et til en 9-10kr om måneden til mine hobbysider, men selvom jeg ikke betaler så meget så er det stadigvæk en krav for mig at det fungere ordenligt.

Tit så har jeg læst om billige webhoteller der tillader sig at nedprioritere kunderne og performance fordi de ikke betaler ret meget, og selvfølgelig kan man ikke forvente at få samme performance på et webhotel til 10 kroner, som på et til 100kr om måneden. Det er jeg helt indforstået med, men derfor må der gerne være rimelige svartider!

Af alt hvad jeg har læst der gør Meebox lige nøjagtigt ikke den fejl som alle de andre webhoteller gør. De sørger for at holde performance god, også på deres billige webhoteller. Alligevel så vil jeg godt lige med give at hvis jeg skulle lave en meget seriøst side, fx en webshop eller lignende så havde jeg helt sikkert valgt et prohotel, måske også hos meebox.

Meebox’s webhotel er godt sammen med wordpress, der jo som bekendt er CMS systemernes konge. Det er vigtigt at du finder et godt wordpress webhotel til din blog. Det vil give brugerne en bedre oplevelse.

wordpress og Meebox er det godt?
Rul til toppen