Min hårtørrer var den bedste gave til min veninde

Jeg er nok som kvinder er flest, og derfor vil vi nok alle sammen gerne give den bedste gave når vi skal i byen, og det skete heldigvis for mig sidste gang jeg skulle til fødselsdag hos min bedste veninde. Jeg havde fundet frem til, at den helt rigtige gave til hende måtte være en ny hårtørrer. Sidst jeg var på besøg hos hende, der havde jeg lagt mærke til, at hendes hårtørrer så ud til at være meget slidt.

Efter jeg var kommet hjem fra mit besøg hos hende, så gik jeg og tænkte lidt over, om det måske ikke kunne være den helt rigtig gave. Jeg jeg haft tænkt over der i cirka en uge, så besluttede jeg mig til, at det nok var den bedste gave jeg overhovedet kunne give hende. Jeg kunne så bare håbe på, at der ikke var andre af hendes veninder der havde fundet på at give hende det samme.

Dagen kom hvor hun skulle have den hårtørrer, og jeg var naturligvis spændt på hvordan hun ville reagerer, og da hun fik den så kunne jeg bare mærke hun blev helt vild glad, og som dagen gik kom hun hen til mig for lige at fortælle, at den hårtørrer jeg havde givet hende, at det var den bedste gave hun havde fået i år. Jeg blev naturligvis helt vild glad, og så er det bare hele den indkøbstur værd. Nu skal jeg bare lige tænke over hvad jeg giver næste gang for at leve op til det.

Artikel tags:

  • bedste hårtørrer
Min hårtørrer var den bedste gave til min veninde
Rul til toppen